Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi Aasiassa eläimet nyljetään ELÄVINÄ ja miksi angorakaneja ei keritä vaan turkki revitään?

Vierailija

Tässähän se kysmys oli. Eikö olis helpompi nylkeä eläin, kun se on tapettu ensin? Ja miksei kanin turkkia voi keriä, miksi pitää julmasti repiä. Nauttiiko noi Aasialaiset jotenkin eläinten kärsimyksestä vai liittyykö tuohonkin jotain uskomuksia. Hehän myös piiskaavat koiria ja kissoja, ennenkuin heittävät ELÄVINÄ kiehuvaan veteen. Siinä on uskomus, että kärsimys tekee lihasta parempaa. Sairas maailma :(

Sivut

Kommentit (45)

Vierailija

Valitettavasti on totta :( Siksi nahkatuotteitakin kannattaa välttää, jos ei ole varma, että nahka on kotimaasta. Tämän vuoksi mm.on lopettanut angoratuotteiden käytön, kiitos siitä.

Vierailija

Sairasta touhua, en halua matkustaa enää aasiaan, kun kaikkien eläinten kohtelu siellä on hyvin kyseenalaista, mm. huumatut tiikerit, kidutetut apinat ja norsut...

Vierailija

Valitettavasti kerran näin videon tällaisestä elävältä nylkemisestä... Oli kuvattu vielä sen jälkeen sitä eläintä, shokki paistoi sen eläinparan silmissä...

Jäänyt todella pahasti kummittelemaan mieleeni tuo näky. Pahintahan on, ettei asialle voi itse tehdä mitään... 

Vierailija

Eikö ihan oikeesti mikään mahti maailmassa pysty lopettamaan tuota järkyttävää toimintaa???
Enkä ymmärrä sitäkään, miten joku voi kantaa turkkia/turkissomistetta päällään, kun tällaista tapahtuu...

Vierailija

Ihan käsittämätöntä. Julmaa on myös se, mitä tapahtuu Suomen tehotuotantotiloilla ja turkistarhoilla. Eipä ole eläinten lopettaminen tai elinolot mitenkään hyviä täälläkään, eli kamaluudet eivät rajoitu joihinkin kaukaisiin maihin. 

Vierailija

Siksi koska ovat jälkeenjääneitä sadistisia p****a jotka nauttivat eläinten kiduttamisesta. Sitten suomalaiset pissikset maksavat noille sadisteille siitä, että nylkevät miljoonia koiria elävältä vuosittain.  Joka kerta kun ostaa turkissomisteisia tuotteita maksaa kiinalaisille elävältä nylkemisestä.

Vierailija

Tän kun kaikki pissikset tajuais, että miten heidän söpö turkiskaulus onkaan tuotettu. Moni ei vaan tuotakaan tiedä, itsekin vasta tältä palstalta luin tästä.

Vierailija

Sielläpäin on jotain mennyt pahasti pieleen, se on taivaan tosi. Mistäköhän johtuu, ehkä meillä parempi uskonto? Luonut paremmat arvot ihmisille pitkän ajan kuluessa?

Vierailija

Vastaus kysymykseen on että eläimiltä revitään höyhenet (kuten hanhet) tai karva (kuten kanit) elävänä siksi että karva kasvaisi takaisin ja se voitaisiin taas nylkeä. Jos eläin tapetaan ennen nylkemistä siitä ei olisi enään tuotannollisesti mitään hyötyä. Siksi eläimiä pidetään hengissä mahdollisimman pitkään jotta niitä voidaan kyniä mahdollisimman monta kertaa. Tämä on eläimille erittäin tuskallista mutta valitettavasti on maita jossa eläimillä ei juuri ole mitään oikeuksia.. :(

All in 1

Aasialainen kulttuuri on erityisen julma verrattuna muihin kulttuureihin. Siksi en sielläpäin aio käydäkään. Myöskin muu kulttuuri kuten ruoka, musiikki, väkinäinen hymyily jne...on vaan huonoa/ mautonta mun mielestä. Harmi, koska luonto on siellä todella upea. Menisin jos siellä ei olisi yhtäkään aasialaista :D Ja turha noita uskontoja alkaa vertailemaan keskenään. Yksikään uskonto ei ole toistaan parempi, eikä tarpeellinen nykyaikana.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat