Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitenkäs tämän ratkaisisi..

Vierailija

Teloin jalkani ja ja ortopedin mukaan pitäiis pitää seur2vkoa ilmalastaa jalassa, nilkasta polveen sen mitta. Mutta mites sitä töissä pitää kun a. ei mahdu lahkeiden alle ja b.ei todellakaan mahdu kenkään jalka kun se on jalassa. Esim kumisaappaisiin aivan mahdotonta saada sitä mahtumaan ja tälläkin hetkellä sää sellainen että kumpparit olisi töissä jalassa n.2-3h/pvässä eli ulkoillessa.

Kraaah:/

Kommentit (7)

Vierailija

Käy vaihtamassa se malli sellaiseen jota voit pitää töissä. Et sitten ottanut asiaa puheeksi lääkärissä?

Vierailija

Hei vaan 2, tuo on se mitä pitää pitää tässä kintussa, ei ole erimallista versiota mikä ajaisi asiansa. Ja 3, sain sairauslomaa 2pv, en enempää. Ja kerroin kyllä missä olen töissä ja miten tuo aiheuttaa hankaluuksia tai siis on mahdoton pitää kengän kanssa ja kumppareiden kanssa ei onnistu mitenkään.

Vierailija

soitat sinne ja sanot ettet voi pitää lastaa töissä kun ei mahdu kumppariin. Jos lääkäri ottaa tästä vastuun niin sitten olet ilman ja jos ei niin jäät saikulle.

Vierailija

Tuo liian iso sämpylä jalkaan oliskin vaihtoehto jos olisi kesä tai edes alkusyksy mutta pidä nyt sitten sellaista tässä vaiheessa syksyä kun kökötät ja ravaat ulkona esim 1,5h putkeen 2x/pvässä. No, soitin ja sain puhelinajan kys lääkärille ensitiistaiksi, katsotaan mitä sanoo ja kerron ihan käytäntöä sitten hälle ma&ti osalta.

ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Laita liian iso crocksi ja muovipussi päälle tai leikkaa vanhasta saappaasta varsi pois.

Niin ja et kai tosissasi ehdota että tuhoaisin saappaani tämän vuoksi? ehkä sitten jos olisi jotkut 10v-> vanhat rotjakkeet tallessa mutta eipä ole ja toisaalta tuo muovi ja ilmatyynyosa alkaa jo tuosta alaosasta nilkkaa joten ei auttaisi eikä riittäisi pelkkä varren katkaisu.

ap

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat