Toivottavasti Karalahti saa tyttövauva

Vierailija

Koska ei pidä niitä minään, ei ole huolehtinut nykyisistäkään. Tämän huomattuaan Nanna jättää tuon pellen ja lapsi saa onnellisemman kodin kuin tuon speden kanssa. Taas jos poika tulee, niin ei huomioi sitäkään vähään enää vanhoja lapsiaan, kun ovat TYTTÖJÄ! 

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Kaikenlaisten miesten kanssa jotkut sitten lisääntyykin. Ja onhan se todennäköistä että tyttö tulee, kun entisetkin on tyttöjä. Jotkut miehet ei voi saada kuin tyttöjä.

Vierailija

Nää kopsin toisesta aihetta käsittelevästä ketjusta täällä:

 "Nannan kanssa teen poikia", yökss. Esikoinen ex-vaimon kanssa ja lehtolapsi salarakkaan kanssa ovat tyttöjä. Jälkimmäisen on ainakin hylännyt ihan kokonaan, ja ekastakin elareita jättänyt maksamatta.

"Mua säälittää se pieni Stella ja Oksana (Jeren valkovenäläinen salarakas) joka oli oikeasti Jereen tosi rakastunut. Ja jonka Jere siis pani paksuksi ollessaan vielä naimisissa. Sitten yritti painostaa Oksanan aborttiin ettei salasuhde olisi paljastunut. Sittemmin Oksana lapsineen joutui kuulemma kodittomiksi, kun Jere lakkasi maksamasta asunnon vuokraa ( Valko-Venäjällä ei ole todellakaan samanlaista sosiaaliturvaa kuin Suomessa). Ja ex-vaimolle jätti maksamatta elarit esikoisesta. Samaan aikaan luksuslomaili Nannan kanssa ulkomailla ja osteli tälle merkkilaukkuja. Niin oksettava luuseri se äijä ettei mitään rajaa. Sietäisi olla steriili, niin ei joutuisi enää yksikään viaton lapsi kärsimään hänen takiaan."

:(((

Vierailija

Ehkäpä karma lopulta potkii päähän ja tulee vaikkapa kehitysvammainen tyttö tällä kertaa... Kuka tietää, elämä yllättää ;)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ehkäpä karma lopulta potkii päähän ja tulee vaikkapa kehitysvammainen tyttö tällä kertaa... Kuka tietää, elämä yllättää ;)

Ahhahha ilkeästi sanottu mutta toi oiskin heille aika hyvä. Let's pray sisters?? Nojoo vitsi vitsi...

Vakavasti puhuen surkeinta on se, että ilkeät ihmiset eivät useinkaan joudu minkäänlaiseen vastuuseen teoistaan silloin, kun se henkinen väkivalta on tämän tyyppistä mitä tämäkin äijä on harjoittanut. Joo ihmeparantuminen ja virheet anteeksi kun kaikki niitä tekee... samapa tuo vaikka mitä tuhoa on jättänyt jälkeensä. HYI.

Vierailija

Lapsen itsensä takia toivon ettei se ole tyttö. En kyllä ymmärä miten nainen on suostunut tekemään tuon luuserin kanssa lapsen. Jos hän ei niistä aikaisemmistakaan lapsista välitä, niin ei kyllä tulevistakaan. Lisäksi kauheat  paineet saada se poika.

Vierailija

Kuvista päätellen hyvin epäsopiva pari kaikkiaan. Kaunis nainen ja irstaan oloinen mies, joka ei ole hoitanut asiallisesti aiempia naissuhteitaan, lapsista puhumattakaan. Toivottavasti raskaus etenee hyvin, kolmen lapsen äitinä en voisi koskaan toivoa mitään pahaa raskaana olevalle naiselle. Tuo mies kyllä saisi sotkunsa selvittää ja huolehtia jälkeläisistään. Inhottavaa touhua, olisi edes ehkäisyn huolehtinut sivuhoitonsa kanssa.

Vierailija

Toi Oksana on kyllä aikamoinen tyyppi. Kun sen instaa kattoo O_o Jotkut vaan ei osaa päästää irti. En kyllä ihmettele että jos Jere ei tätä Stella tytärtään näe niin se on kyllä varmasti täysin mahdotonta edes häntä nähdä. Kun mamma on tollanen tyyppi. Sääli lasta. Uskon kyllä että äiti on tässä syyllinen isän ja lapsen ilmeiseen välirikkoon.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat