Minkälaisia ajatuksia teille tulee lähihoitajista ja sairaanhoitajista?

Vierailija

On kyllä sekalaista sakkia... tuli oltua sairaalassa ja todettua.

Kommentit (8)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Niin kuin sanoit, yksilöitä kaikki ja monenlaisia ihmisiä mahtuu alalle.

Ottaen vieläpä huomioon, että hoitajat on yksi Suomen isoimpia ammattiryhmiä.

Vierailija

Tuntemani sairaanhoitajat ovat hyvin erilaisia ihmisiä, mutta kaikkia yhdistää kiinnostus terveyteen, sairauksien hoitoon ja toisten hyvinvointiin. Monet heistä ovat empaattisia ja ajattelevaisia ihmisiä, vaikka toisaalta varmasti kuormittavan työn myötä jotkin elämänarvot saattavat vaikuttaa melko "kovilta". Yhdistävä tekijä on myös melko musta sairaalahuumori ja huumorintaju.

Monesti lähi- ja sairaanhoitajien välillä tuntuu olevan eripuraa.

Vierailija

Laidasta laitaan. Julkisuuteen syötetään kuvaa nöyristä, uhrautuvista ja ahkerista sankarihoitsuista. Totuus on, että iso joukko on patalaiskoja ja huonolla työmoraalilla varustettuja. Sitten on niitä tavallisia ja toki joukossa upeita laatuhoitajia. Iso porukka, jotka ei ole kuitenkaan kovin valikoitunutta porukkaa ikäluokastaan, niin onhan se selvä, että monenlaisia taapertajia joukkoon mahtuu.

Vierailija

Ei minkäänlaisia mielikuvia. Hoitajan työ on niin perusduuni, että porukkaan mahtuu kaikenlaista porukkaa. Osalle kutsumusammatti, osalle pakollinen paha että saa leipää pöytään. Varmaa on vaan se, että kukaan ei jaksa joka päivä joka hetki olla empaattinen ja ihana hoitaja, jos vaikka omassa perheessä on iso kriisi menossa, jos on itse sairas ja väsynyt ja vedetty ihan äärirajoille. Hattua nosta niille jotka sentään aina yrittää tehdä parhaansa.

Vierailija

Yöllä yksin työvuorossa olessa siivosin lattialta hyytynyttä verta, mielessä lääkärihelikopterilääkärin sanat, hyvin elvytetty, ajattelin että tämä yö on taas sitä melodraamaa jota "normaalit" ihmiset eivät halua kuulla. Tärkeäähän  lähihoitajan työssä on että  tuo iltapäiväkahvin juuri tarkalleen klo 14.00, mummo kun on juuri silloin tottunut sen juomaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat