Sinkkuillallinen-sarjan periaatteella, mikä olisi menusi?
Kyseessä siis tämä idea http://www.livtv.fi/ohjelmat/sinkkuillallinen
Todettakoon etten ole sinkku ja ihan perus kotikokki olen. Kiinnostaisi kuulla av:laisten ideoita, mutta kuitenkin sellaisia jotka osaisitte toteuttaa. Ottaisiko riski ja kokelisitte jotain täysin uutta vai pysyttelittekö tutussa ja turvallisessa? Itse kuulun jälkimmäiseen kategoriaan.
Alkuruuaksi laittaisin sekoitetun avocado-katkarapusalaatin hyvällä kastikkeella jääsalaatti-rucolapedillä.
Pääruuaksi pehmeää porsaan filettä, punaviinikastiketta, uuniperuna pesto-tuorejuustolla ja paahdettuja juureksia.
Jälkkäriksi puolukka-kinuski juustokakku.
Kommentit (15)
En jaksa näitä puutteessa olevia tai pervoja. Lähes jokaiseen ketjuun pitää änkeä täysin turhaa alapää juttua. Eikö teille ole omaa palstaa?
Mä voisin alkupalana tarjota valkosipulietanoita ja tuoretta leipää, pääruoaksi maalaislohkoperunoita, naudan sisäfilepihvi valkosipulimoussella ja jälkiruoaksi vaahterasiirappisuklaapekonikuppikakkuja.
Vaahterasiirappisuklaapekonikuppikakkuja :D Mielenkiintoista.
Alkuruoka:
Keitto, jos on lihaliemessä keitettyjä liha-pelmenejä (kaupan pakastealtaasta), kaali- ja paprikasuikaleita sekä sipulia.
Pääruoka:
Smetanalohta uunissa ja duchesseperunaa.
Jälkiruoka:
Karpaloita kuumalla kinuskikastikkeella tai piparijäädyke.
Alkuun ceviche
pääruoaksi grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä ja kampasimpukoita salaattipedillä. Lisukkeena riisiä ja dippikastikkeena chimichurri.
jälkiruoaksi hedelmäsalaatti
Löysin vanhan keskustelun, onko mikään noista ohjelman pareista päätynyt yhteen? Lopussa kun kerrotaan, miten osapuolilla nykyään menee on ollut, että "x ja x tapasivat vielä muutaman kerran" tai vastaavaa! :D
Homonaama kirjoitti:
Mä voisin alkupalana tarjota valkosipulietanoita ja tuoretta leipää, pääruoaksi maalaislohkoperunoita, naudan sisäfilepihvi valkosipulimoussella ja jälkiruoaksi vaahterasiirappisuklaapekonikuppikakkuja.
Söisin!👍🏼
Yksi mun lempisarjoista.
Alkuruokana myskikurpitsakeitto, pääruuaksi naidanpihvi sienikastikkeella ja parsaa ja fetaa uunissa
Jälkiruoka olis fiinimpi pappilan hätävara.
Tai ehkä alkuun merileväkaviaaria, pääruuaksi pestolohta ja jälkiruoka olis suklaakakkua ja likööriä.
Alkuuun:
tapas paloina viikuna- vuohenjuustoleipiä hunajalla ja pekaanipähkinöillä
Pääruuaksi:
Rendang & yrttiriisiä
Jälkiruoka: tyrnijuustokakkua & mansikkavaahtoa
Kesällä/ kevällä: Toast Skagen, ratatouille & pihvi, tuoreita marjoja itsetehdyllä jäätelöllä.
Talvella/ syksyllä: kukkakaalikeitto + tuore leipä, Burgundin pata & riisiä, suklaafondue.
Vierailija kirjoitti:
Yksi mun lempisarjoista.
Alkuruokana myskikurpitsakeitto, pääruuaksi naidanpihvi sienikastikkeella ja parsaa ja fetaa uunissa
Jälkiruoka olis fiinimpi pappilan hätävara.
Tai ehkä alkuun merileväkaviaaria, pääruuaksi pestolohta ja jälkiruoka olis suklaakakkua ja likööriä.
Vai naidanpihvi :D
Kevätkääryleitä
pho keitto
marjapiirakka
Alkuun korvasienikeitto tuoreella yrttipatongilla
Pääruoaksi poronkäristystä puikulaperunamuusilla ja puolukkahillolla
Jälkiruoaksi uunijuusto lakkahillolla
- lapin likka juu, nuo ovat omat lempiruokani
-ottaisitteko riskin ja kokeilisitte- ja pysyttelisitteko.. :D