Kumpi parempi naisella, tiukka vai löysä, ja ajeltu vai karvainen?

ddde

Eli millainen alapää on paras naisella? Ja lisäkysymyksenä vielä, että jos karvainen naisen alapää on parempi, niin tumma karvoitus vai punertava karvoitus? Niin paljon vaihtoehtoja, millainen se alapää voi olla :)

Sivut

Kommentit (41)

voivoi

Olishan se huikeata tavata nainen jolla punaiset häpykarvat, koska se on kuitenkin melko harvinaista.   Sellaisen omaavat naiset taitavat ehkä vähän hävetä erilaisuuttaan, kun ei heitä ikinä näe poseeraamassa alasti missään....

Vierailija

Itse pidän eniten poisajellusta karvoituksesta, ja itsekin ajelen  omani. Kuitenkin jos kumppani tyytyisi vain siistimään, ei tämä olisi ongelma. Täysin luonnontilassa oleva ryteikkö ei rehellisesti sanottuna houkuttele. 

27v biseksuaali nainen  

Vierailija

Karvat naisella kiihottaa todella. Ei nyt ehkä sellainen massiivinen karvapallo houkuttele eniten, mutta hillitympi karvoitus on kyllä tosi viehättävä.

Harmi vaan, että hyvin monet (ainakin ikäiseni) naiset ajaa pimppinsä ihan paljaaksi.. m20

Vierailija

Minun mielestäni vaaleille naisille sopii yleensä paremmin täysin karvaton ja tummemmille siististi rajattu ja hyvin lyhyeksi leikattu karva häpykummulle. Toisaalta täysin karvaton tuntuu paremmalta, jos mieskin on täysin karvaton. 

Ja koon puolesta mielummin isompi synnyttäneen naisen pillu, mutta kuitenkin sen verran treenatut lihakset että puristusvoimaa löytyy tarvittaessa. Isot häpyhuulet eivät ehkä näytä kovin kauniilta, mutta tuntuvat paremmalta.

M42

Vierailija

Iso, löysä ja karvainen sen olla pitää, ainakin meikäläisen vehkeelle. Kunnon herkkutuhero, jonka keskeltä ponnahtaa valtava clito, kuin purppurainen herkkutatti, valmiina sormetettavaksi. Röyh, voiskin mennä tästä eukkoo lipasemaan...

M50+

Posliinista tykkään, vähemmän karvoja suussa. Tosin sellainen siistittykin menettelee posliinin puuttuessa.

Liian tiukka ei ole kiva, puristaa liikaa.

aikuinen

Jokainen aikuinen mies joka tykkää karvattomasta on potentiaalinen pedofiili. Sillä aikuisilla on KARVAT, onkohan tämä jotenkin unohtunut...

Vierailija

Onpas nyt yhtäkkiä isomunaisia liikkeellä. Aina valitetaan horo pilluista, nyt ei taas muu tunnu kelpaavankaan. Ota nyt noista selvää.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat