Muistakaa heijastimet!! Pimeetä on

Vierailija

Heijastimettomilla varmaan tosi vekkuli olo, kun voi taas koko pitkän syksyn ja talven leikkiä kameleonttia.. on kyllä tosi jännää, kun teitä ei näe. Oletteko te heijastimettomat noin muuten elämässänne itsetuhoisia? Pitäisitte edes lapsistanne huolta ja hankkisitte heille heijastimet.

Kommentit (4)

Vierailija

Joo muistan! Yksi roikkuu repussa, kaksi on takin taskussa valmiina pimeitä aamuja ja iltoja varten. Vaunuissa onkin onneksi jo valmiina heijastimet. Miehenkin takkiin jo kiinnitin yhden :)

Vierailija

Kaksi on kummassakin takissa ja yksi mitä vaihtelen laukusta toiseen. Pyörässä on valo.

Ei oo niin kamalan kallista ja vaikeeta että jättäis välistä.

Vierailija

Äläpä muuta virko. Pyörätielläkin on jännää, kun tullaan ilman valoja pyörillä täydestä pimeydestä täyttä vauhtia päin. Parhaat vielä seilaa koko pyörätien leveydeltäkin laidasta laitaan.

Vierailija

Ostin heijastinliivin, maksoi 4,95. 

Moni luottaa siihen, että autoissa on valot ja on katuvalot. Kannattaisi itse kiinnittää huomioita, miten hyvin näkee. Kun musta asfaltti "imee" sitä valoa niin paljon ja vastaantulevien autojen valot häikäisevät, niin että asfaltin värinen tyyppi ei näy kummallekaan. Tänä aamuna juuri tilanne, kun pyörätiellä tehtiin jotain kaivutyötä ja huoltokuorma-auton valot häikäisivät, niin kyllä vastaantullut mustakaapu säikäytti kun huomasin vasta kun oli kohdalla - olin itsekin siis pyörällä. 

Jos pyörässä ei ole valoa, kaupoista saa erillisiä valoja, jotka voi pyörään laittaa. Tai sitten hommaa vaikka otsalampun, sekin on tyhjää parempi, vaikka ei taida ihan se lain vaatiman kaltainen ollakaan.  

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat