kannattaako ostaa uudet täkin vai pestä untuvatäkit?

Vierailija

Meillä ei ole untuvatäkeille hyvää kuivausrumpua tai kuivausolosuhteita joten joutuisin viemään pesulaan. Untuvatäkit 6v vanhat. Kannattaako suosiolla ostaa uudet vai pesetää vanhat?

Kommentit (5)

Vierailija

Siis kuuteen vuoteen et ole pesettänyt?

En silti ostaisi uusia, mutta pesettäisin kyllä ainakin 2v välein. 

T. yksi cityvihreä

Vierailija

Minulla untuvatäkkien kuivausolosuhde on ulkona pyykkinarulla keväällä silloin, kun on oikein aurinkoinen ja tuulinen päivä. Joutuuhan niitä useaan kertaan pöyhimään ja kääntelemään, mutta ihan käyttökelpoisina ovat pysyneet.

Vierailija

Ei se pesettäminen maksa kuin muutaman kympin. Aika monissa kaupungeissa on myös itsepalvelupesuloita, joissa on isot pesukoneet ja kuivausrummut jotka toimii kolikoilla tai puhelimella. TÄmä maksaa ehkä pari kymppiä.

Eli todellakin pesettäisin/pesisin. Sitäpaitsi suoraan sanottuna hyvien untuvatäkkien hinnalla sä ostaisit sen kuivausrummunkin. Voisit sitten sillä kerätä pölyt myös lakanoista jne. ja huoltaa myös untuvatakit.

Vierailija

Siis kertakäyttöpeittoja, joiden täyte vieläpä on eettisesti kyseenalainen? Voi hyvänen aika. Eikö löydy taloyhtiön pesulaa, sukulaista tai kaveria, jonka kuivausrumpua voisit lainata?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat