Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Märän koiran haju eteisessä... tuun hulluksi!

Vierailija

Niin. Muutimme uudehkoon kerrostaloasuntoon. Silloin, kun kävimme sitä katsomassa, asunto ei haissut miltään. Loppusiivous oli vähän kehnosti hoidettu, mutta muuten asunto oli ok. Nyt olen sitten toista päivää jynssännyt asuntoa pylly pitkällä. Tänään kuurasin juuriharjalla ja tolulla eteisen lattiaa, jossa on huokoiset kaakelit, ja ai yllätystä, kun olin saanut lattian pestyä ja se oli vähän kuivahtanut, koko eteinen lemusi aivan märältä koiralta! Siis kuivana ja likaisena lattia oli aikalailla hajuton, mutta huolellisen pesun jälkeen aromit oikein löyhähtivät ilmaan. Siis en voi sietää tuota hajua! En pidä koirista, enkä ainakaan niiden lemusta. Nyt kaikki kikkakolmoset siis pöytään, miten lattiakaakeleihin pinttyneen koiranlemun saa pois??  

Kommentit (8)

Vierailija

Ripottele Kostealle lattialle soodaa, anna sen imeä hajut ja lakaise pois? Tai pese etikalla? En ole siis näitä kokeillut mutta noita aina ehdotetaan hajujen poistoon.

Vierailija

Nyt vähän pelottaa, kun sauna ja pesuhuone on vielä pesemättä... Toisaalta sormet syyhyäisivät päästä kuuraamaan juuriharjalla kaikki kaakelit ja saumat puhtaiksi, mutta lattiamateriaali on samaa huokoista kaakelia kuin eteisessä. En kestä kyllä jos peskari ja saunakin alkavat lemuta.. Keittiössä, olkkarissa ja makkarissa on laminaatti, ja siellä ei haise kyllä mikään.. -ap

Vierailija

Tarttuuko koiranhaju tosiaan lattialaattoihin? Johonkin kokolattiamattoon ymmärtäisin mutta kaakeli tuntuu vähän oudolta.

Vierailija

En usko kosteusvaurioon. Ei haissut miltään, ennen kuin menin jynssäämään huokoisia kaakeleita. Haju on siis hyvin paikallinen, ja se tulee selvästi eteisen lattian kaakeleista. Ja haisee koiralle. -ap

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat