Vierailija

Haluaisin oppia kunnon salirytmin ja treenaustavan, pt-treeni kerran esim. kahdessa viikossa  tai kerran viikossa kiinnostaisi. Onko kokemuksia, minkä hintaista, missä kävitte? Pk-seutu kyseessä, mieluiten keskustassa...

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (4)

Vierailija

Riippuu siitä mitä haet. Jos tarkoitus on vain puuhastella ja vähän treenailla ilman sen suurempia tavoitteita niin ihan minkä salin personal trainer käy. Ne kaikki osaa opastaa mitä tehdään ja miten laitteet toimii.
Jos tarkoitus on oikeasti saada voimaa tai lihaksia niin sitten on eri asia. Pitää panostaa siihen että etsit hyvän trainerin. Ja kaikki hyvät ei edes ota lisää asiakkaita välttämättä jos kalenteri on täynnä. Mayors gym Ruoholahdessa on hyvä jos haluat oikeasti tuloksia.

Vierailija

Kun liityt ketjuun siihen saa yleensä päälle tai halvalla alkuun muutaman personal trainer kerran. Ei oo kallista. Mut joo ei niillä oikeita tuloksia tehdä, opitaan perustreeniä. Oikea traineri sitten maksaa. Ja mitä maksaa riippuu asiakasta ja mitä kaikkea haluaa. Voi olla 20€ kerta tai 80€ kerta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Eikö ihmiset osaa edes treenata itse? On uusavuttomuus huipussaan.

Ei hyvä luoja. Ja netti täynnä kaikenmaailman ohjeita...

Joillekkin varmaan pitää vielä syöminenkin opettaa lusikasta kiinni pitäen.

Vierailija

Itse olan ladylinellä,11 krt 440e, itselläni on painonpudotus ja pt kanssa n. kerran viikossa tavataan. Paino on lähtenyt hyvin tippumaan ja osaan treena nyt paremmin kuin yksin kun on motivaatiota ja joku katsoo perään + neuvoo aina kun on kysyttävää. Suosittelen.

Oma ohjelma: 3-4 krt kuntosalia ja 1 jumppa viikossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla