Vierailija

Tyttöni kysyi minulta tänään päivällä että "äiti miten sinä tunnistat kaikki ihmiset niin hyvin". Ihmettelin hetken että miten niin, niin tyttö sanoi että hänestä kaikki ihmiset näyttää ihan samalle ja häntä jännittää aina puhua uusille tutuille kun hän ei aina muista heidän nimiään tai tunnista heitä. Tajusin juuri että hetkonen, voisiko tyttärelläni olla kasvosokeutta? Ja mites sitä lähdetään tutkimaan ja diagnosoimaan eteenpäin?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Vierailija

Kuulostaa kyllä ihan kasvosokeudelle, soitat ihan vaan lääkäriin että tällaista epäilet ja voisitteko tulla tutkimuksiin.

Vierailija

Mulla on, tajusin sen vasta kun asiasta on viime aikoina puhuttu. Olen vain tähän asti avoimesti sanonut, että olen huono muistamaan ihmisiä ja elänyt onnellisena ilman diagnoosia ja kertomalla aina esim. uusissa työpaikoissa, että minulla menee useampi viikko oppia muistamaan kaikki. Kun joku meinaa loukkaantua, sanon, että minulla on ongelmia muistaa ketään ihmisiä ennen kuin olen nähnyt useamman kerran. En minä tiedä, voiko tätä edes hoitaa ja tämän kanssa itse pärjää, ongelma on isompi muille, varsinkin kun en tee asiakaspalvelua. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla