Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi kanankoivet ovat mauttomia ja melkein syötäväksi kelpaamattomia

Vierailija

siis niin vähän mitään syötävää, laitoin vaikka kuinka mausteita silti plääh. Ei ihme jos 3 kpl maksaa 1,67€

Kommentit (6)

Vierailija

Ne on kammottavia. Joskus harvoin ostan, ja paistan, ja pilkon kastikkeeseen. Mutta se on työlästä, ostan siksi filettä.

Vierailija

Koska ne eivät ole kanaa, vaan broileria.

Ja sitten siinähän on paljon syötävää, melkein kaikki. Maukkain osa on nahka, jos oikein laittaa, mutta sen tietysti poistat siitä. Siinä menee maku samalla.

Itse poistan kyllä nahkan, mutta kuutioin sen ja ruskistan kuutiot pannussa ensin siltään. Sitten lisään currya, timjamia ja suolaa. Sitten ruskistan ne nahkattomat koivet joka puolelta (nahkakuutiot edelleen pannussa). Lisään tilkan vettä ja ehkä sitruunaakin, ja hauduttelen pikkulämmöllä kokonaan kypsäksi. Irrotan lihat luista ja paloittelen, teen kastikkeen pannulle jääneisiin rasvaan + mausteisiin, lisään lihat takaisin ja annan maustua hetken. Kyllä piisaa makua!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Itse poistan kyllä nahkan, mutta kuutioin sen ja ruskistan kuutiot pannussa ensin siltään. Sitten lisään currya, timjamia ja suolaa. Sitten ruskistan ne nahkattomat koivet joka puolelta (nahkakuutiot edelleen pannussa). Lisään tilkan vettä ja ehkä sitruunaakin, ja hauduttelen pikkulämmöllä kokonaan kypsäksi. Irrotan lihat luista ja paloittelen, teen kastikkeen pannulle jääneisiin rasvaan + mausteisiin, lisään lihat takaisin ja annan maustua hetken. Kyllä piisaa makua!

Miten sä KUUTIOIT nahan? Ja käristät niitä nahkariekaleita ensin siltään ja sitten vielä nahattomien koipien kanssa? En nyt ihan usko ennen kuin näen. Johan ne nahanpalaset on pikimustia tuollaisen jälkeen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Miten sä KUUTIOIT nahan? Ja käristät niitä nahkariekaleita ensin siltään ja sitten vielä nahattomien koipien kanssa? En nyt ihan usko ennen kuin näen. Johan ne nahanpalaset on pikimustia tuollaisen jälkeen.

No joo, en mittaa viivaimen kanssa, että tulee tasan tarkkaan sellaisia kuutioita kuin matematiikan tunnilla opetettiin. Ehkä ne on sinusta sitten riekaleita. Ja en käristä, vaan ruskistan. Tarkoitus ei ole tuottaa keittiöön käryä. Sen verran ruskistan, että niistä irtoaa rasvaa pannulle. Ei ne siinä hiilly mustiksi. Tarttee varmaan tehdä youtubeen kokkausvideo, jotta uskot.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat