Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jarkko Nieminen - kuiva korppu

M41

Jotenkin en ole koskaan oikein osannut Jarkko Niemistä arvostaa. Vaikuttaa kuivalta korpulta koko kaveri. Miksei tajua jo vetäytyä pois julkisuudesta?

Kommentit (7)

Vierailija

Nieminen on ollut tenniksen maailmanlistalla parhaimmillaan sijalla 13, se ei ole mikään ihan vähäpätöinen saavutus! Fiksu ja kohtelias, eikä ole kohuissa ryvettynyt. Hienoa, että Suomestakin on joku päässyt tenniksessä maailmankartalle. Arvostan!

Vierailija

Fiksulta ja sympaattiselta vaikuttava mies. Menestys ja raha ei ole millään tavalla noussut päähän, arvostan.

Vierailija

Urheilija on julkisuudessa niin kauan kuin jatkaa uraansa, ja nythän Nieminen on lopettamassa. En ole kokenut Niemisen mitenkään tyrkyttäytyneen julkisuuteen, ainoastaan harjoittaneen tennispelaajan ammattiaan, ja lehdet ovat sitten siitä kirjoitelleet tai haastatelleet milloin ova halunneet.

Varmasti jotain satunnaisia juttuja tulee vielä olemaan, esim. mahdollisen perheenlisäyksen yhteydessä. Koeta kestää.

Vierailija

Todella vaatimaton ja fiksun oloinen mies. Ei tee itsestään numeroa vaan on puurtanut vuodesta toiseen. Todella kova urheilija ja todella kovat saavutukset, joita ei vaan Suomessa suuri yleisö osaa arvostaa ollenkaan.

Uskon, että erittäin hieno mies, vaikka en tunnekaan.

Onnea Jarkolle jatkossa ja onnea tulevasta perheenlisäyksestä!

Vierailija

Häh, eihän Jarkko Nieminen ole ollut julkisuudessa säkenöivän persoonansa takia, vaan urheilusaavutustensa. Silloin on sama, vaikka olisi kuiva korppu, kuten sanot.

Ja jos tenniksestä mitään ymmärtäisit, tajuaisit, että turnaukseen osallistuvista pelaajista kaikki paitsi yksi häviävät viimeisen ottelunsa. Eli että häviäminen on normi. Siinä lajissa arvostetaan myös hyvää häviäjää, joka on antanut kunnon vastuksen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat