Labran raskaustesti

Vierailija

Minulle siis tehty labrassa raskaustesti, joka näyttänyt negatiivista. Mietityttämään jäi vain se että näkyisikö raskaus tässä vaiheessa kun mahdollinen hedelmöittyminen viikko ja 3päivää sitten... Onko testi niin luotettava että uskon nyt ettei vauvaa ole tulossa vai odotanko niin kauan että ne menkat ei ihan oikeasti tule ja menen/teen testin uudestaan? 

Kommentit (8)

Vierailija

Kuulostat oudolle........

Harrastit puoltoista viikkoa sitten seksiä ja nyt juokset terveyskeskuksessa tekemässä testejä? Hengitä syvään ja osta kotiin muutama testeri.

Vierailija

Tehdäänkö nykyään enää raskaustestejä labrassa ? Minulle sanottiin ainakin että nykyisin koti testit on yhtä luotettavia virtsasta ettei tarvitse labraan mennä.

Mia Terveydenhoitaja
Seuraa 
Liittynyt8.6.2015

Hei,

virtsasta tehty raskaustesti näyttää positiivisen tuloksen vasta, kun kuukautisten olisi jo pitänyt alkaa. Verestä määritettynä positiivinen tulos näkyy jo aikaisemmin, mutta tätä testiä käytetään lähinnä keskenmenon tai abortin jälkeiseen seurantaan, jossa katsotaan istukkahormonin määrän laskua.

Raskaustestin voi tehdä kotonakin virtsasta. Kotitestit ovat hyvin luotettavia, joten raskaustestin vuoksi ei ole syytä käydä laboratoriossa ellei terveydenhoitaja tai lääkäri toisin suosittele.

t. Mia, terveydenhoitaja

Mia Terveydenhoitaja
Seuraa 
Liittynyt8.6.2015

Hei kaikki keskustelijat!

En suvaitse tällä palstalla minkäänlaista toisen haukkumista tai muutakaan epäasiallista käytöstä. Kaikki epäasiallisuuksia sisältävät kommentit menevät poistoon.

Tällä palstalla saa vapaasti kysyä itseään vaivaavia terveyteen liittyviä kysymyksiä ilman irvailuja. Tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Puhutaan toisillemme kauniisti niinkuin puhuisimme kasvotusten.

t. Mia, terveydenhoitaja

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat