Väitös: Anaaliseksin orgia johtuu hillihydraattisesta ruokavaliosta

Tutkija

Ihmismieltä on kahta laatua. On ihmismielen psykologinen kemia ja on myös dissosiatiivinen "rooli" minä. Rooli minä teeskentelee ja yrittää elää ympäristön säännöillä.

Keskity ensimmäiseen, joka on oleellisen rappioon teeskentelyssä. Esimerkkinä mielen kemiallisesta sidoksesta.

Lasteenhuoneenverhot ovat pinkit. Täten lapselle kehittyy positiivinen kuva pinkkiin. Pinkkienglannin lakritsi on paras. Näin pinkistä tulee lapselle vielä makeampi kuva.

Papin paita on pinkki, täten muodostuu jatkumo. Koska papin paita on pinkki, pinkki on hyvän väri, on papin oltava hyvä. Väri johtaa hänet psykoosin ja dissosiaation maailmaan.

Samalla tavalla, kun lapselle tarjotaan valkoista leipää, ranskalaisia ja muuta pahoja hiilihydraatteja, lapselle tulee ummetus. Kun läpsi kärsii aikansa ummetuksesta, hän alkaa masokistisesti nauttimaan "kovan työntämisestä ulos". Täten anaaliseksistä tulee nautinto.

Jos henkilö on laiska tyttöjen kanssa, hänestä tulee homoseksuaali. Joko bottom, jolloin hän nauttii seksuaalisesti "kovan ulos työntämisestä" tai Top, joka peilaa yhdynnässä toveriaan itseensä, koska ei uskalla itse dissosiaatiossa vastaanottaa "homouttaan".

Naiset nauttivat, myös heteromiehet joilla on ollut kova vatsa lapsena anaalillisesta sormeilusta.

Kommentit (11)

Vierailija

Wtf :D Ummetushan on hirveää, syön yleensä hyvin kuitupitoista ruokaa, jolloin sitä ei todellakaan ole. Anaaliseksi tuntuu miellyttävältä, mutten kyllä pinnistele mitään ulos siinä. (Sehän juuri EI tunnu miellyttävältä jos ei kykene rentoutumaan.)

Lääkkeet!

Vierailija

Ei vittu mikä selitys! Tiesin aina, että palstan karppimamma on hullu, mutta huhhu. Toivottavasti hiilarittomista lapsistasi tulee homoja tai anaaliseksin ystäviä.

Vierailija

No siinäpähän nauttivat, mitä se ketään haittaa?

tosin oudoin teoria homoudesta on nyt kuultu, vaalean leivän syöminen lapsena :D Tuon perusteella Amerikassa ei olisi muita kun homoja sen vaalean viljan määrän perusteella

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ei vittu mikä selitys! Tiesin aina, että palstan karppimamma on hullu, mutta huhhu. Toivottavasti hiilarittomista lapsistasi tulee homoja tai anaaliseksin ystäviä.

Ei tuo kirjoittaja mikään mamma ole vaan ihan pesunkestävä sekopää-trolli-äijä, joka saa kiksejä ärsyttäessään ja kirjoittaessaan kaikkea paskaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Millä tapaa näiden keivänmusduttajien anaaliseksistä nauttiminen haittaa sinua?

Onpa omituinen kysymys. Missä kohtaa lukija väittää että se haittaisi häntä? Ovatko esim. "väärät väitöskirjat" toteutettu irrationaalisella perusteella? 

Sitä vastoin tuntuu, että sinä olet vain puhuva kone, jolla on repliikit syötetty.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat