Treffit jännittää pienuuden takia

Vierailija

Ihana nainen jota olen tapaillut tulee huomenna yökylään. Voi olla että harrastamme seksiä. Minua vaan jännittää koska minulla on todella pieni penis, vain n. 10 senttiä pitkä.

Olen muuten urheilullinen, komeaksi sanottu ja ystävällinen, mutta varustus on heikko. Mitenhän tuo nainen suhtautuu? Mikä neuvoksi?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Luultavasti nauraa päin naamaa. Sen jälkeen lyö Tinderin päälle ja etsii jostain kunnon isomunaisen korston joka nussii siltä tajun pois. Orgasmien tullessa toinen toistaan niin ei se kuule uhraa ajatustakaan sulle. Voit siis jättää tapaamatta ollenkaan ja siirtyä nettipornon pariin loppuelämäksesi.

Vierailija

Äkkiä opettelemaan sormi- ja suutyöskentelyn salat! Tarkoitan tätä oikeasti. Jos osaat muut jutut hyvin, niin nainen ei ehdi edes ajatella muuta. Toivo myös, että nainen ei ole ehtinyt saamaan kovin isoa tavaraa sisäänsä ja ettei hän ole mikään messuhalli. Jos on, niin vierität syyn luonnollisesti hänen niskaansa ja käsket jumpata lihakset kuntoon ennen kuin seuraavan kerran edes ajattelee seksiä.

Vierailija

Ei saa olla ilkeä. Onko sinulla aiempia seksikokemuksia, miten muut naiset ovat suhtautuneet? Ei tuo nyt ihan mahdottoman pieni kuitenkaan ole. Miten paksuus? Ei se koko nyt oikeasti kaikki kaikessa ole. Voit kompensoida muilla avuilla.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ei saa olla ilkeä. Onko sinulla aiempia seksikokemuksia, miten muut naiset ovat suhtautuneet? Ei tuo nyt ihan mahdottoman pieni kuitenkaan ole. Miten paksuus? Ei se koko nyt oikeasti kaikki kaikessa ole. Voit kompensoida muilla avuilla.

On kaksi aiempaa kokemusta, eikä ole mennyt kovin hyvin. Toisella kerralla menin kerran yhden naisen luokse jatkoille. Nainen tuli päälle mutta homma ei oikein onnistunut kun penis lipsahti koko ajan pois "sieltä". 

Toisella kerralla nainen taas seksin jälkeen tokaisi: "Olispa sulla vähän isompi muna!"

Että vähän huonoja kokemuksia. Nyt vähän jännittääkin siksi huominen

N32v

Itse suhtautuisin asiallisesti tietenkin, mutta joutuisin toteamaan, että oon itse sen verran väljä, ettei yhdynnästä tulisi mitään. Kaikkea muuta kivaa voisikin sitten harrastaa, jos herra vain olisi seksuaalisesti avoin eikä suotta häpeilisi itseään. Voin kyllä hyvin kuvitella, että kaikki naiset eivät suhtautuisi kovin hyvin. Joillekin on liian suuri järkytys, jos aiottu seksuaalinen kanssakäyminen ei menekään tutun kaavan mukaan. Ehkä se on kokemattomuutta tai estoja, ken tietää. Toivottavasti kuitenkin tällä tapailemallasi daamilla on piukka pillu ja seksi sujuu hyvin.

Vierailija

Tiedän minkälaiset paineet sinulla on. Olen itse melko kokematon naisten kanssa ja olen kumminkin jo siinä iässä, että hommien pitäisi jo olla hallussa. Tämä vain vaikeuttaa naisten tapailua, kun on aivan aloittelija seksiasioissa. Lykkyä tapaamiseen!

Vierailija

Olen saanut parasta mahdollista seksiä pienivarusteiselta mieheltä, harmi, kun mies olikin varattu. Anatomiat kohtasi loistavasti tuon miehen kanssa ja sain ensimmäistä kertaa orgasmin yhdynnässä hänen kanssaan.

Vierailija

Must on joteki tosi ikävää, et joutuu miettimään kelpaako.
Omasta kokemuksesta voin sanoa, että oon saanu suurta ja oon saanu pienempää, ja se pienempi vei voiton ihan 6-0. Ei sattunut ja mies oli muutenkin taitavampi. Ja ne nuolentataidot! ;) kyllä jos nainen miehestä OIKEESTI kiinnostuu, niin vehje on muuteki toissijainen.
N19v

Vierailija

Lyhytmunaiset ovat siinä mielessä oivallisia, että heidän on pakko nojautua naista vasten mahdollisimman tiivisti pannessaan, että muna pysyisi sisällä. Tämä tiivis kontakti stimuloi tehokkaasti klitorista.

Pitkämunaiset panevat usein niin sanotusti kaukaa, jolloi muna kyllä kirnuaa pillussa pohjia myöten, mutta klitoris ei saa minkäänlaista kiihotusta, mikä on tosi ikävää niiden naisten kannalta, jotka saavat vain klitirisorgasmeja. Älkäämme siis mollatko katteettomista pienimunaisia.

Vierailija

Rakastelutaidot kunniaan: eli "kuuntele" naista, opettele hänen nautintonsa, hyväile joka paikasta. Takaapäin tuntuu myös hyvältä pienemmällä vehkeellä. Rakastelutaidot ei ole yhtä kuin elimen koko :). Itsevarmuutta ja nöyryyttä, niin hurmaat naisen!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat