Vierailija

Amis? Nörtti? Työtön?

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

No amiksia ja työttömiä ne on. Yhtään nörttiä en tunne mutta tiedän pari tietokone hommissa olevaa ja ne ei jäytä huppareita

Vierailija

Hyvä huppari on ehdottomasti yleiskäyttöisin ja paras vaate. Huppari korvaa takin monessa tilanteessa, mutta maksaa helposti villakangastakin verran. Käytän aina itse kun tilanne sen sallii.

Vierailija

Huppari-isä = mies, joka kuvittelee että huppari on vauva. Lässyttää, röyhtäyttää ja työntää lusikalla porkkanasosetta taskuun.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Huppari nuorentaa, ihan vinkkinä miehille ketkä kaipaa nuorempaa naista.

Hyvä yritys, huppari-isä.

Keski-ikäinen mies ja huppari <3 T: N19

Vierailija

MUNMIES on ainakin huppari-isä. Lähempänä 50 kuin 40, ja todellakin amiksen käynyt sähköasentaja. Suuren perheen pää ja isänä parhaimmilllaan. Tykkää lapsista ja heidän hoivaamisestaan, oikea pullantuoksuinen ( lue; makaronilaatikon ja uunimakkaran) keskivatsakas pehmoisä.

Juo kaljaa perjantaisin, pelaa tietokonepelejä, laulaa ja soittaa kitaraa, ajaa moottoripyörää. Tanssii hyvin lavatansseja ja tykkää kulkea kanssani metsissä, konserteissa, uimarnnoilla. Lukee paljon.

Tavallistakin tavallisempi suomalaismies, jonka saa pukeutumaan hienosti vain häihin ja hautajaisiin.

Vierailija

WT-porukka. Sellaista kamalaa mustaa, jossa on joku teksti. Yhtään takkia ei omisteta, vaan huppari korvaa takin joka tilanteessa. Huppari on lähinnä kotiasu, mökkivaate tms. 

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat