uupunut isä

nyt on vähän ajatukset sekaisin, puolustus vetosi tyttären kehittyneeseen olemukseen ja oikeus uskoi miestä että tämä oli luullut tytärtämme 16 vuotiaaksi... ei tuomittu ja meille tuli kuluja ja nyt pitäisi miettiä aa:n kanssa valitetaanko...

tytär  vannoo rakkautta miehelle ja sanoo olevansa ihan tarpeeksi aikuinen päättämään teoistaan... ilmeisesti taas koulun jälkeen on turha odotella kotiin...

välillä tekisi mieli antaa asian olla ja toivoa parille vain hyvää, mutta kuitenkin lapsi on vasta 14 vee... tai kohta 15 vee eli vain vuoden päässä laillisesta...

oikeusasteissa menis varmasti yli vuoden verran eli silloin olisi jo 16 vee ja tuntuisi turhalta enää roikkua asiassa...

sori että täällä puren tuntojani mutta jos joku ois ollut samassa tilanteessa ja vois auttaa??

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Siis oletteko te vanhempina haastaneet tämän ihmisen oikeuteen? Istuneet siellä oikeudessa ja tyttö vain jatkaa kyseisen ihmisen tapaamista.. Mitä te haluatte tältä ihmiseltä, maksua siitä, että tyttärenne jatkaa seurusteluaan hänen kanssaan. OMG

Vierailija

16 vuoden suojaikäraja on väistämättä summittainen, koska nuoret kehittyvät eri tahtiin. Toiset ovat valmiita seurustelu- ja seksisuhteeseen 14-vuotiaana, toiset eivät 18-vuotiaanakaan. Johonkin raja on kuitenkin vedettävä, ja tosiaan oikeus harkitsee tapauskohtaisesti, onko kyse hyväksikäytöstä vai ei. Onko mies (tai poika) 18-vuotias vai vanhempi? Neljän vuoden ikäero on tuossa iässä monissa tapauksissa tosiaan aika suuri, mutta jos tyttäresi on fyysisesti ja henkisesti pari vuotta vanhemman oloinen ja poika vastaavasti nuoremman, voidaan heidän katsoa olevan yhtä kypsiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En ymmärrä tällaisissa tapauksissa sitä, että itse tyrkytetään itseään seurustelusuhteeseen, esitetään olevansa vähän vanhempia ja sitten vanhemmat vetävät oikeuteen.

Vierailija

Suojaikäräjä on suojaikäraja. Vaikka tyttösi kovasti miestä rakastaisikkin, ei mies välttämättä tunne samoin. En tunne tapausta niin en voi sen paremmin arvoida onko kyse tasavertaisesta suhteesta vai ei. Mutta Kuulostat kuitenkin äidiltä, joka välittää tyttärestään.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

En ymmärrä tällaisissa tapauksissa sitä, että itse tyrkytetään itseään seurustelusuhteeseen, esitetään olevansa vähän vanhempia ja sitten vanhemmat vetävät oikeuteen.

Mitä sä et käsitä? että teini ei tajua omaa parastaan?

Vierailija

No ainakin olette tehneet sen mitä vanhempien kuuluukin. Ei voi tytär myöhemmin sitten haukkua ja syyllistää teitä kun katuu suhdettaan.

Mutta onhan noita nähty että suhde kestää koko elämän ajankin. Ette voi kun seurata tilannetta ja valistaa tytärtä ehkäisyssä. Toivottavasti tuo mies on muuten ihan kunnollinen ei mikään alkoholisti, narkkari tai sekakäyttäjä.

Voisitte kokeilla kepillä jäätä ja ilmoittaa että haluatte tavata miehen vanhemmat myös. Olis varmaan mukava tietää mitä  hänen vanhempansa sanoo, kun mies seurustelee lapsen kanssa.  Kuttukaa vanhemmat tutustumaan lounaan merkeissä.

14 on jo tarpeeksi fiksu

Voi itku, nyt oot kyllä pilannu välis tyttäreesi. Anna niiden olla. Sinun paras ei ole välttämättä tyttäresi paras.

Mistä näitä sikiää......

Vierailija

Tyttäresi on kuitenkin jo nuori, 14-vuotias. Ei mikään 10-vuotias pikkulapsi. Kyllä tuon ikäinen jo kokee seksihaluja ja haluaa seurustella. Parempi seurustelukumppani toki olisi jokin omanikäinen, mutta tässä nyt kävin näin, että tyttäresi ihastui vanhempaan. Ihan mielenkiintoista olisi, että missä tämä mies ja tyttäresi ovat alunperin tavanneet? Lähinnä sitä mietin, että onko tämä mies joku ihminen, joka hengailee nuorison kanssa tuomalla viinaa ja antamalla nuorison bilettää asunnossaan. Vai ovatko tavanneet niin sanotusti normaaleissa olosuhteissa, jossa sitten ovat vain ihastuneet.

Jos oikeus on jo päättänyt, että mitään lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ei ole tapahtunut, niin olisi hyvä jättää asia siihen. Toki tämä mies voi olla vain pillun perässä, mutta niinhän ne miehet ovat joka iässä ja ihan kaiken ikäisiä naisia kohtaan. Kyllä tyttäresi sen enemmän tai myöhemmin tajuaa, kun joku mies panee ja jättää heti. Sellaista se naisen elämä vaan on. Mitä nuorempana sen ymmärtää, niin sitä paremmin ainakin tulevaisuudessa ymmärtää varoa näitä häntäheikkejä ja keskittyä niihin hyviin miehiin.

Antaisin tyttäresi nyt seurustella rauhassa sen miehen kanssa. Joku kirjoittikin, että voisitte tavata miehen vanhemmat. Se olisi minustakin hyvä ajatus. Näette minkälaisesta perheestä mies on peräisin. Jos mies ei tähän suostu, niin tuskin on kovin vakavissaan tyttärenne suhteen.

Vierailija

Heh,heh,että oikein seksikumppani,kas kun ei kolmin kertainen äiti jo ?!

Kokeilin seksiä ensi kerran yli 30 vuotiaana ja olen ehtinyt oikein hyvin.

Lapsen pitää saada olla lapsi,aikuisten jutut kyllä ehtii kokea myöhemmin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat