Jauhelihaan kunnolla mausteita. Muuten vaikka salaattia, kurkkua, paprikaa yms. kasviksia pilkottuna, juustoraastetta, salsakastiketta, guacamolea, ranskankermaa... Käärimis-/taitteluohjeet löytyy netistä.
(Oon kyllä aika hämmentynyt, että tästä maasta löytyy ihminen, joka ei ole koskaan tortilloita syönyt!)
Mulla on yleensä tarjolla kunnolla maustettua jauhelihaa, kurkkua, paprikaa, tomaattia, salaattia, maissia, raejuustoa, fetajuustoa, kermaviilidippikastiketta ja välillä sieniä pilkottuna, kun tyttö tykkää niistä kovasti. Niistä kasaa kukakin miten tykkää
Mä maustan jauhelihan yleensä sillä burritomausteseoksella, sitten tortillan vämiin jauhelihaa, juustoraastetta, salsakastiketta, jotain juustodippiä, salaattia, kurkkua ja kirsikkatpmaattei.
Mä laitan jauhelihaan yleensä tacomausteseosta, mutta jos ei sitä ole niin sitten maustan muuten aika voimakkaasti, maustamiseen voi muuten kokeilla myös kaakaojauhetta ja chiliä.
Sitten tarjotaan lisäksi salaattia, tomaattia, kurkkua, salsaa, JUUSTORAASTETTA, kermaviiliä, guacamolea (itsetehtyä, ei missään nimessä niitä kaupassa myytäviä hirvityksiä) tai pelkkää avocadoa, punasipulia, paprikaa..
Komppaan myös aiempaa kommentoijaa, olen tosi yllättynyt että joku ei ole koskaan syönyt texmex-ruokaa. Muistaakseni meillä syötiin ekoja kertoja kotona jo joskus 90-luvulla.
Jauhelihaan kunnolla mausteita. Muuten vaikka salaattia, kurkkua, paprikaa yms. kasviksia pilkottuna, juustoraastetta, salsakastiketta, guacamolea, ranskankermaa... Käärimis-/taitteluohjeet löytyy netistä.
(Oon kyllä aika hämmentynyt, että tästä maasta löytyy ihminen, joka ei ole koskaan tortilloita syönyt!)
Mulla on yleensä tarjolla kunnolla maustettua jauhelihaa, kurkkua, paprikaa, tomaattia, salaattia, maissia, raejuustoa, fetajuustoa, kermaviilidippikastiketta ja välillä sieniä pilkottuna, kun tyttö tykkää niistä kovasti. Niistä kasaa kukakin miten tykkää
Mä maustan jauhelihan yleensä sillä burritomausteseoksella, sitten tortillan vämiin jauhelihaa, juustoraastetta, salsakastiketta, jotain juustodippiä, salaattia, kurkkua ja kirsikkatpmaattei.
Jauhelihan mausteeksi tomaattipyreetä, suolaa, chiliä, kuminaa ja korianteria. Sekä tietysti paistovaiheessa sipulia ja valkosipulia.
Lisään vielä, että tähän ruokaan sipulikin saa ruskistua kunnolla, mutta valkosipuli tietenkään ei, sillä se palaa helposti pilalle.
Mä laitan jauhelihaan yleensä tacomausteseosta, mutta jos ei sitä ole niin sitten maustan muuten aika voimakkaasti, maustamiseen voi muuten kokeilla myös kaakaojauhetta ja chiliä.
Sitten tarjotaan lisäksi salaattia, tomaattia, kurkkua, salsaa, JUUSTORAASTETTA, kermaviiliä, guacamolea (itsetehtyä, ei missään nimessä niitä kaupassa myytäviä hirvityksiä) tai pelkkää avocadoa, punasipulia, paprikaa..
Komppaan myös aiempaa kommentoijaa, olen tosi yllättynyt että joku ei ole koskaan syönyt texmex-ruokaa. Muistaakseni meillä syötiin ekoja kertoja kotona jo joskus 90-luvulla.
Tiedoksi vaan ihmettelijöille, että täällä vierailee 10 vuotiaitakin, joten ihmekös, jos joku ei ole ennen tarjoillut (tehnyt) tortilloja.
Olipa pöljä veto. Kymmenvuotiashan sitä tuleekin tortillaohjeita kyselemään