Meillä luetaan sadut oikeista kirjoista, tuttu pilkkasi

Vierailija

Päivitin tässä taannoin faceen että harmittaa kun lasten rakkaimmat kirjat alkaa olla jo koirankorvilla ja tahraisia. Tähän hän oli kirjoittanut että käytetäänkö me tosiaan rahat paperisiin kirjoihin kun nykyään saa e-kirjoja ilmaisiksi vaikka millä mitalla.

Minä tykkään lukea oikeita kirjoja, keskittyä kuviin ja tarinaan, lapset tykkää ja rakastavat kirjoja. Kerran junassa yritin lukea heille e-kirjaa eikä kumpaakaan kiinnostanut. Pienempi ei jaksanut keskittyä pieneen näyttöön ja isompaa harmitti kun ruutuun ei voi koskea (tekee niin oikeiden kirjojen kanssa kun eläytyy tarinaan) esim. jos koirasta kertova tarina niin haluaa "silittää" koiran kuvaa sormella. Sanoi minulle siinä "Luetaanhan äiti sitten kotona joku oikea kirja"

Onko se nykyään sitten "pakko" tai muodinmukaista lukea kirjat e-kirjoina?

Kommentit (7)

Vierailija

Meillä on hyllyt täynnä lasten kirjoja eikä todellakaan e-kirjojs. Höpöhöpö kaverillesi. Varsinkin lasten kirjoissa oikea kirja on paras, sillä sen pariin lapsi voi palata milloin vain.

Vierailija

Oikeat kirjat on oikeita kirjoja. Ja niitä meilläkin luetaan. En kannusta lapsiani tietokoneella olemiseen vaan luovaan elämään. Ja oikeat kirjat on parhaita.

Vierailija

Sitä paitsi ei ole kovin hyvä idea opettaa lapsia töllöttämään näyttöä vielä sängyssäkin, kun tutkitusti näytön kirkas valo vaikeuttaa nukahtamista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat