Mihin se meikkivoidevarjostus?? Ja millä???

Lempi

Naama sellainen soikea, hyppyrinenä, matalat poskipäät, kulmat matalalla ( näytän aina vihaiselle), matala otsa, tumman kiharat hiukset, selkeä kavennus poskissa.( tulee cro magnon mieleen... Hööö...) Ryppyjä ei oikeastaan, helposti näytän alakuloisena. Kulmat nypitty ns. suoraan. Niin, mihin hittoon se varjostus / kalvennus tulee, että saan kasvoja muokattua ?? Millä? Vaalealla? Tummalla? Meikkivoiteella? Puuterilla? Valokynä on jotain käsittämätöntä. Mihinkään meikkikouluun en mene, kosmetologia ole nähnyt kuin lehdissä. Haaveena siis nuortua, saada eloa naamaan. Normipäivänä käytän kosteusvoiteen, meikkivoiteen ja kivipuuterin. 

Kommentit (3)

Vierailija

Katopa vaikka Youtubesta muutama meikkitutoriaali, niin alkaa perusasiat hahmottua. Joku contour tutorial tms. hakusanaksi.

Varjostukset eivät automaattisesti nuorenna, jopa päinvastoin...

Vierailija

Anastasian varjostus- ja korostusväripaletti toimii.  http://www.bangerhead.fi/fi/artiklar/anastasia-contour-kit-2.html

Itselläni on pyöreä muodoton taikinanaama, ja saan noilla merkittävän parannuksen ulkonäköön. Kavennan nenää laittamalla tummat varjot nenän sivuille, valoväriä nenänselälle. Poskipäiden alle varjot, samoin kaksoisleuan häivytys ja naaman sivujen kavennus varjovärillä. Valoa leualle, silmien alle ja otsalle.

Periaate on yksinkertainen: jos jossain on "liikaa", varjosta sitä pois tummalla. Jos jossain on liian vähän, korosta vaalealla. Esim. jos on melko leuaton, leukaa voi korostaa korostusvärillä. Jos taas vaikka nenä tai koko naama on leveät, niin sivuilta tummilla varjostamalla kapenee visuaalisesti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat