Tunnetko ketään neurootikkoa?

Vierailija

Millä tavalla käyttäytyy, miten neuroottisuus näkyy hänestä?

Kommentit (3)

Vierailija

Nainen joka analysoi aivan kaiken. Ensi tapaamisella tätä ei huomaa, mutta sitten, kun hän kokee luettavansa sinuun, alkaa pommitus.
Esimerkkinä: mies sanoi pitävänsä hänen tukasta = koko päivän ajan lähetti sähköpostia siitä, että mitä tämä tarkoittaa. Ja ei mitään lyhyitä sähköposteja. Piiiitkät kirjoitukset entäs, jos mies tykkää hänestä, jos mies on kiinnostunut, jos tahtoo treffit, jos tykkää vaan tukasta, jos ei tarkoittanut sanomaansa, jos oli sarkastinen, jos se oli vitsi, jos kuitenkin tykkää hänestä, jne, jne.
Niin saatanan perusteellisesti analysoi aivan kaikki mahdolliset skenaariot.
Hänen omasta mielestään hän on Sinkkuelämän Carrey, tutkii ihmisten käyttäytymistä. Mun mielestä hän on lähinnä rasittava.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Onko ylianalysointi neuroottisuutta? o_O

voipi kyllä hulahtaa neuroosin pulelle juu..

Tunnen pari neuroottista ihmistä. Usein he ovat neuroottisia suhteessa johonkin. Neuroosi paljastuu kun oppii tuntemaan.

yksi on niin hermostunut, että siivoaa jatkuvasti. Luulee että hallitsee asioita/elämäänsä paremmin jos siivoaa jatkuvasti. Ei voi lopettaa hinkkamista vaikka koti olisi  putipuhdas ja vieraat ovat kylässä. 

Toinen neurootikko vääntelee naamaansa. Siis tic-oireita. Hän ei nuku oikein missään. On koko ajan jännittynyt. Hänen kanssa onERITTÄIN rasittava matkustaa, sillä on kiinni jatkuvasti jossain jäykissä rutiineissa. Ei osaa joustaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat