Voinko käyttää maitosuklaata suklaakuorrutettuihin pekoneihin?

Vierailija

Ohjeessa käskettiin käyttämään tummaa, mutta inhoan tummaa suklaata.

Kommentit (8)

Vierailija

No mä tykkään enemmän maitosuklaasta. Jotenkin karvasta tumma suklaa makuuni. Mä oon pistänyt vielä lisäks kermavaahtoa sinne pekonin sisään eli siis pistänyt rullalle sen kuorrutetun pekonin ja sisälle vielä kermavaahtoa ja strösseleitä. Mmmm. On meidän perheen suosikki-iltapala. 

Vierailija

En ole ikinä kuullutkaan moisesta vaikka olenkin kokki :D

nähnyt vain kaupassa jotain suolaisen ja makean yhdistelmiä esim. Suklaapopparit. 

Hyvää on varmaankin, täytyy joskus kokeilla! 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Tottakai voi käyttää.
Mistä sait ohjeen?
Minäkin haluan kokeilla.


Googlettelin suklaapekonicupcakejen ohjetta ni tuli vastaan. Ei siinä muuta ollut kuin, että pekonit paistetaan 200° uunissa rapeiksi ja rasva imeytetään pois ja sulatettua suklaata päälle ja vähän sormisuolaa ja sitten antaa jähmettyä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat