Ajattelin käydä katsomassa Lanttilassa uusia asiakkaita

Vierailija

Täällä on välillä ollut tietoa siitä, että alueelle on tullut uusia 17-vuotiaita asiakkaita ja että nämä viettäisivät päiväänsä Lanttilassa. Ajattelin näin kylmien tultua käydä katsomassa nyt koko kirpparin läpi, koska jos tuo vaikuttaa myyntiin siten, ettei siellä enää käydä, niin nyt taitaa olla viimeinen tilaisuus? Aika moni mamma on sanonut, että ei pidä pöytää enää, koska myynti on vitosen ja paikka maksaa viikolta 30 euroa. Mitä tuttavalta kysyin, niin ilmeisesti nuo 17-vuotiaat ovat kohtuullisen säyseitä ja ostavatkin jotain. Helsinginkin Lanttilassa on kuulemma samanlainen lappu ulko-ovessa englanniksi ja arabiaksi, mitä uutisoitiin Lahden lanttilassa olevan. Uteliaisuus on sen verran suuri, että haluan nähdä mitä siinä sanotaan.

Kommentit (9)

Vierailija

Tuo selittää hyvin syyn, jos tavarat eivät käy kaupaksi. Jumbon risteyksessä on aivan mihin vuorokaudenaikaan tahansa näitä 17-vuotiaita, koska ainakin kolme vokkipannua on perustettu lähistölle näitä tuottamaan. Jumbon kauppiaat ovat jo protestoineet hiljaisesti tästä päättäjille, mutta mitään ei tapahdu. Eli pilasivat sitten sen Lanttilankin. Pitäisiköhän käydä myös myötätunnosta katsomassa olisiko siellä vielä suomenkielisiä kirjoja jäljellä talven öihin luettavaksi...

Vierailija

Jumbon yrittäjiä vituttaa tällä hetkellä se, että paikka on kuhisee vuorokauden ympäri näitä 17-vuotiaita joutenolijoita. Tuttavalla on liike tuolla ja on vuokrasopimuksen kanssa vielä toista vuotta kiinni siinä. Myynti laski lokakuun alusta dramaattisesti ja sanoi, että saapa nähdä meneekö koko putiikki konkurssiin noiden ihmispaskojen takia. Vuokrasopimuksen jatkosta ei ole tarkoitus neuvotella, koska homma menee persnetoksi siksi, että 17-vuotiaat karkottavat kaikki maksavat asiakkaat tiehensä. En ihmette, että nämä ovat Lanttilaankin ulottaneet lonkeronsa. Taidan kyllä käydä siellä tänään, ihan myötätunnosta suomalaisia myyjiä kohtaan.

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/327221-jumbossa-asiakkaita-kosk...

Vierailija

SPR tienaa 44 euroa/pää/päivä. Noita on ainakin kolme wokkipannua porisemassa siinä ympäristössä, jossa ei ole mitään muita paikkoja notkua aikaansa kuin Jumbo ja Lanttila. K-Raudassa en ole käynyt, mutta taitaa noita olla sielläkin. Kauppiaat tykkäävät, kun taskualennuksella poimivat tavarat mukaansa ja pelottavat ostajat tiehensä.

Vierailija

Jumbossa liikevaihdot ovat laskeneet dramaattisesti lokakuun kahtena ensimmäisenä viikkoina. Viikolla tuolla notkuu noita 17-vuotiaita, jotka kännykkäkameroilla kuvaavat asiakkaista videoita tumputustarkoituksiin. Pelottavat maksavan väen tiehensä.

Vierailija

On tämä vähän pepusta, että yrityksille tulee miljoonavahingot siitä, että toiset tienaavat miljoonia tarjoamalla alle kympin safkat päivässä ja vetämällä 35 euroa fikkaan per pää per päivä. Ilmankos nuo yrittäjät haluavat, että turvapaikka-anomus kestää mahdollisimman kauan ja että siitä valitetaan joka otteeseen. Lakimiehillä mukava copy-paste tyyppinen hakemus joka jannusta ja jokaisesta oikeusasteesta, josta voi laskuttaa 50 tuntia työtä á 180 euroa. Eivät taatusti halua luopua tällaisesta sammosta, kun kukaan ei ole kunnolla edes hoksannut asiaa. Me maksamme ilomielin, että paskaruoalla mahansa täyttäneet möhömahat lihovat entistä enemmän pukupaidoissaan. Voi kilin...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Helsinginkin Lanttilassa on kuulemma samanlainen lappu ulko-ovessa englanniksi ja arabiaksi, mitä uutisoitiin Lahden lanttilassa olevan. Uteliaisuus on sen verran suuri, että haluan nähdä mitä siinä sanotaan.


Jos samasta lapusta puhutaan, niin sääntöjä siinä. Ei varastamista yms ja kahvion tuotteet maksusta. Sit tais olla ainakin että hinnoista ei tingitä ja ei saa sotkea. Ihan itsestäänselviä asioita kirppiskäyttäytymisestä suomalaisille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat