Martina Aitolehden ja Sofia Ruusilan välirikko - Martina piikittelee blogissaan?

Vierailija

Oletteko lukeneet Aitolehden uusinta blogitekstiä? Aikamoista puukkoa sataa kaikkia fitnesharrastajia kohtaan. Ei varmaan tarvitse omata kovinkaan hyvää sisälukutaitoa, että pystyy ymmärtämään tekstin olevan piikki myös Sofian suuntaan. Onko Aitolehti kateellinen nuoremmalle ja itseään selvästi paremman näköiselle?

Mistä ihmeestä näiden daamien selvä välirikko edes johtuu? Olivat aiemmin niin hyviä ystäviä keskenään, tai ainakin olivat olevinaan sellaisia.  Meneekö jopa niin pitkälle, että Aitolehden ja Eerikäisen erotessa Sofia ja Niko asettuivat Eskon puolelle ja Martina loukkaantui?

Kommentit (11)

Vierailija

Martina on hyvän näköinen niissä lyhyemmissä hiuksissaan. Hänellä on sellaiset kasvonpiirteet että ne sopii hyvin. Silikonit saisi vaihtua kahta numeroa pienempiin, sitten olisi melko täydellinen :)

Vierailija

Sofia oli naisellisen näköinen aiemmin, häntä ei enää meinaa tunnistaa samaksi henkilöksi. Olin Thaimaassa ja luulin nähneeni Sofian siellä lomailemassa, mutta se olikin paikallinen naiseksi pukeutunut poika!! :o

Vierailija

No en mikään Martina fani ole, mutta kyllä Martina on kauniimpi kuin Sofia. Sofia on pilannut ulkonäkönsä, niin kaunis oli aikaisemmin, nyt kuin jokin nukke vahakabinetista.

Vierailija

Voi pyhä jeesus! Vaikka kuinka lukee rivien välistä niin en näe mitään henkilökohtaista ketään kohtaan. :D Kumpaa sinun motiivisi nyt kohdentuu?! Kumpaa haluat tässä nyt oikeasti dissattavan?!

Vierailija

Eihän siinä missään vaiheessa kritisoitu vain sofiaa, oltiin jopa ylpeitä. Ja kyllä Martina snapchatin mukaan oli myös kannustamassa sofiaa messuilla.

Vierailija

Martina nyt vaan on nopeasti rupsahtavaa sorttia kropaltaan eikä ulkonäköä kohenna littana takaraivo. Onko se isä joku kiinalainen? Missä se blogi on?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat