Vierailija

Ja on juurikin sellainen kuumeinen olo. Kärsin kivuliaista ja runsaista menkoista ja paljon on tutkimuksia ja toimenpiteitä asian suhteen tehty. Vuodon määrää vaan ei olla saatu vähenemään lääkityksen tai edes kohdun limakalvojen lämpöpallohoidonkaan avulla. Jotenkin kai toi kuume ja menkat liittyvät toisiinsa kun ei mulla muuten kuumetta tai edes lämpöä ole. Ei edes ovulaation aikaan. Tulehdusarvot ovat täysin normaalit. Hb kaikkea 98 ja 122 väliltä. Leukkarit kroonisesti lievästi koholla ja vuosien ajan aina silloin kun ne on verikokeella katsottu.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Kai sulla vaan nousee se lämpö enemmän kuin muilla. Lakkaa mittaamasta.


Pakko mitata kun kuumeessa työkyky on alentunut ja mitataan se joka tapauksessa työterveyshuollossa. Inhottavaa vaan kun noin usein on kuumetta ja olo sen mukainen. Kohdunpoistoa ollaan jo väläytelty hoitomuodoksi kun ei lääkärit muuta hoitokeinoa enää keksi. Ihan mahdoton tilanne kyllä jos joka kuukausi joutuu moisen takia saikulla olemaan. Muutama kuukausi ollut tällaista ja laparoskopiassakaan ei löydöksiä, mikä tuon kuumeen nousun ja leukkareiden kohonneen arvon selittäisi.

Syömiseni tuskin selittävät tätä myöskään. Ihan perusruokaa syön. En eineksiä tai roskaruokia. Ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Endometrioosi.


On kyllä diagnosoitu ja endokasvustoa viimeksi siivottu laparoskopiassa vuosi sitten. Nyt tehtiin laparoskopia elokuussa ja silloin ei endokylvöä kuin minimaalisen vähän. Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla