Vierailija

mistä johtuu, että yhtäkkiä suomi on muka muuttunut huonommaiksi mahdollisimmaksi paikaksi? Maailman laajuiset tutkimukset hehkuttaa suomea mutta kaikki vaan valittaa miten huonosti menee. Aivan kuin 20 000 maahanmuuttajaa olisi yhtäkkiä pistänyt suomen aivan polvilleen

Kommentit (5)

Vierailija

Ihmisten vaatimustaso on noussut. Mikään ei riitä. Tavallaan pitkän aikaa on "mennyt liian hyvin", enkä nyt tuolla lauseella halua halventaa niitä, joilla ei ole mennyt hyvin. Sitten kun tapahtuu jotain, mitä ei ihan heti hallita tai ymmärretä, ollaan kuin taivas olisi putoamassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mamma 38v

Ei tässä ole mitään hätää. Uudessa Suomessa haastateltiin syyrialaista naista ja hänen mukaansa häirinnältä voi hyvin välttyä, jos pukeutuu oikein, ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Tietenkään tuo ei kaamosaikana auta kun on pimeää, mutta kesällä toimii. Suosittelen!

Vierailija

Media, ilmeisesti hallituksen ohjaamana luo paniikkitunnelmaa. Asioita vääristellään joko pahempaan suuntaan tai parempaan, riippuen siitä, mitä tavoitellaan.

Vierailija

Ei se pelkästään tai pääosin edes mamuista johdu. 

Vaan tuosta mitä nr. 2 sanoo, että suomalaiset on nykyään toisiaan vastaan. Hallituksen toimet on ollut omiaan korostamaan tätä, mutta kyllä suomalaiseen kansanluonteeseen on ennenkin kuulunut sellaisia piirteitä kuin jotain "ilmaiseksi" saavien kadehtiminen, epäsolidaarisuus toisia kohtaan (asioita aletaan tosissaan ajaa vasta kun osuu omaan lähipiiriin, siihen mennessä niellään kaikki ilman mielen osoittamista tms) ja eri tilanteessa olevien syyttäminen maan huonosta tilasta. Nyt on saatu taas duunarit ja työnantajapuolikin pitkästä aikaa kunnon vanhanaikaiseen vastakkainasetteluun, kun EK:n miehistä koostuva hallitus on vauhdissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat