Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tuo Marja Hintikan sotkukodit-kilpailu

Vierailija

Voittona on siis kunnon siivous. Mutta ongelmanahan voi silti olla että asukas ei suostu heittämään mitään pois joten ne kaikki kasat säilyvät siellä. Itse väänsin puoli vuotta yhden läheisen kanssa siitä, tarvitseeko 20 vuotta vanhoja maksettuja laskuja säilyttää tai samanikäisiä rikkinäisiä t-paitoja, jotka on kaikki tarkoitettu työkäyttöön pihalla. Kun sain hänet ymmärtämään että pula ei iske, tavarat on parempi säilyttää kaupassa kuin rajallisissa neliöissä ja että hänen historiansa on edelleen olemassa vaikka jokaista esinettä ei säästäkään, raivaaminen pystyttiin aloittamaan. Yksi oivallus oli myös se että henkilön kuoleman jälkeen jälkeläiset surutta heittävät kaiken roskalavalle ja säästävät ehkä kirjeitä ja valokuvia. Joten sen roskalavalle heiton voi aloittaa nyt jo.

Kyseessä on jonkinlainen sairaus, olettaisin.

Eli ette te myy niitä tavaroita ikinä kirppiksellä, viekää ne kierrätykseen.

Ettekä te koskaan käy läpi Paavo-sedän keräämää kuittipinoa talon historiasta ettekä pidä hänen retropukujaan.

Te ette korjaa sitä radiota/raivaussahaa/tuolia joka on odottanut jo 10 vuotta korjausta.

Heittäkää pois ne vanhat tyynyt ja pyyhkeet ja lakanat, ei teille tule 10 yövierasta ikinä yhtäkkiä.

Kommentit (3)

Vierailija

No niistä 10 yövieraasta en kyllä menisi sanomaan, sen verran yllätyksellistä on tämä maailman ja Suomenkin meno ollut viimeaikoina.

Vierailija

Onko sulla puoliso ja/tai lapsia? Et sinä heitä mukaan saa kuolemasi jälkeen, joten voit heittää heidät kodistasi ulos jo nyt.

Vierailija

En oikein jaksa uskoa, että ne kuvat varsinaisista sikaloista, joita oli linkattu yhteen ketjuun, ovat todellisia. On tainnut mamma vaan hiukan stailata siinä toivossa, että saisi ilmaisen siivouksen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat