Kissafani-81

35 neliön yksiöön? Rakastan kissoja ja haluaisin niitä mieluiten mahdollisimman paljon.

  • ylös 1
  • alas 5

Kommentit (9)

Vierailija

Yksi. Kisa tarvii paljon omaa tilaa. Mulla on 45 neliöö ja 2 kissaa. Välillä on aika hulinaa...

  • ylös 11
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Korkeintaan yksi, jos sisaruksia niin kaksi. Kissatkin ovat yksilöitä ja ahdistuvat eri asioista, jotkut mm.  vähäisestä tilasta. Stressaantunut/masentunut eläin on todella hankala hoitaa ns. kuntoon. Eläimet on ihania, mutta jos oma elämäntilanne on semmonen (esim. rahaton, asuu komerossa, kiireinen), että toisen tarpeisiin ei välttämättä pysty vastaamaan, kannattaa hankintaa lykätä kunnes tilanne paranee. Ei ole pakko ottaa just nyt vaikka kuinka haluaisi.

Vierailija

Meillä on kaksi kattia, suunnilleen tuollainen tila niillä on käytössään, kun makkariin eivät pääse. Hyvin mahtuuvat olemaan ja temmeltämään :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Kissa ei kaipaa lajitoverin seuraa. Asiasta on ihan tutkimustietoa. 

Vähän liikaa arvoa annat tälle tutkimustiedolle. Tutkimukset ovat epäluotettavia, asiasta on ihan tutkimustietoa.

Vierailija

Yksi tai kaksi riippuen kissasta. Vaikka väitetään, ettei kissa kaipaisi lajitoveria, niin kyllä moni tietämäni kissa on selkeästi lajitoverin seurasta nauttinut. Lisäksi omistajakin pääsee vähän helpommalla, kun kissat virikkeistävät toisiaan.

Ehdottomasti kuitenkin sun täytyy järjestää paljon kiipeilytilaa noihin neliöihin otit sitten 1 tai 2 kissaa. Iso kiipeilypuu + kirjahyllyjen päälliset kissojen valtakunnaksi. Kissoille kuutiot on tärkeämpi asia kuin neliöt.

Vierailija

Meillä on kaksi 42 neliössä, eli sinullekin maksimissaan kaksi varmaan toimisi. Meillä on tosin parvisänky, mikä tuo kissoille lisää neliöitä kyttäämiseen ja hengailuun. 

Vierailija

Kaksi. Olen sitä mieltä, että kissa tarvitsee kaverin. Ihan siis kokemuksen syvällä rintaäänellä sanon näin. Ja tuonne 35 neliöön täytyy mahtua kissalle virikkeitä, kuten kissapuu, jota raapia ja jolla kiiveskellä.

En kyllä itse mielelläni ottaisi noin pieneen kämppään yhtään eläintä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla