Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko kökkööntynyttä fariinisokeria käyttää leivontaan,onko ideoita millä sen sais murjottua taas hienoksi??

Vierailija
08.02.2006 |

Pitääs tehä banaani-suklaamuffineita uusimman ässälehden ohjeen mukaan....#kuola valuu#

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
08.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita joukkoon vähän vettä ja sulje pussi tiiviisti. Kosteus pehmittään uudellenn sokerin käyttökelpoiseksi.

Vierailija
2/3 |
08.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita ensin vähän ja sitten lisää tarpeen mukaan, riippuen paljonko sulla siinä pussissa on jäljellä. Aika herkästihän se paakkuuntuu, jos ei usein käytä, mutta tuolla veden lisäämisellä sitä voi käyttää harvemminkin leipova.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
08.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap ryhtyy nyt leipomaan!!!!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän neljä