Ruokagatesta vielä

Vierailija

Koko maailman väestöstä 75 % ja Aasian ja Afrikan maissa 90 % ihmisistä ei pysty pilkkomaan laktoosia. Pohjois-Euroopassa ollaan poikkeuksia: laktoosi-intoleranssi on vain muutamalla prosentilla.

Turvapaikanhakijoille tarjottiin maitopohjaisia ruokia, eli sairaaksi tekevää ruokaa. Kun he pyysivät muunlaista ruokaa, heitä haukuttiin kiittämättömiksi ja ties miksi.

En ole koko aikana ymmärtänyt suomalaisten reaktiota. Kyseessä on terveys. Miksi turvapaikanhakijoiden pitäisi syödä ruokaa, joka tekee heidät sairaiksi? Miten kukaan kehtaa haukkua heitä kiittämättömiksi?

Kommentit (1)

Vierailija

Eli he eivät sopeudu Pohjois-Eurooppaan. Täällähän tuota ruokaa on tarjolla lähes aina. Laktoosia ei aina edes ilmoiteta ruuista. Tiedän tämän koska ystävälläni on laktoosi-intoleranssi. Hän syö yleensä itse valmistamaansa ruokaa kotona välttyäkseen ikävältä ololta ja yllätyksiltä. Hän muuten tykkää matkustella Afrikassa mm. hyvän ruuan vuoksi. On kehunut juurikin hyvää oloaan matkoilla. Olisiko näiden mamujen kannattanut kuitenkin jäädä niihin naapurimaihinsa? Ihan oman terveytensä vuoksi. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat