Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ykköskausi oli aivan ihana ja aloin katsoa kakkoskautta suurin odotuksin. Mutta, voi mikä pettymys se olikaan. Heti alusta asti tuntui, ettei mikään pari tuntunut oikealta. Ekalla kaudella tykkäsin Courtneysta ja Jasonista ensihetkistä asti, onneksi ovat yhä yhdessä!

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

13.10 muuten jatkuu Married at the First Sight: The First Year, joka seuraa Courtneyn ja Jasonin sekä Jamien ja Dough'in elämää! Monet vilahteli myös välillä viime kauden jaksoissa.

ap

Vierailija

Tuon kakkoskauden jälkipuinti oli aika mielenkiintoista. En nyt halua spoilata liikaa, mutta melkoisen ikäviä juttuja on paljastunut joistakin osallistujista. Tuotanto on myös mokannut, kun se ei ole paneutunut kunnolla työhönsä, joten kolmatta kautta tuskin nähdään.

Vierailija

Joo, oli aika ikäviä juttuja kyllä. Oli hauska (tai no hauska ja hauska...) katsoa asiantuntijoiden ilmeitä jälkipuinnissa. Harmi, että ykköskausi oli niin onnistunut mutta kakkoskausi meni metsään. Onneksi on kuitenkin vielä tuo ykköskauden parien elämää seuraava ohjelma, sitä aion vielä katsoa! 

ap

ainiin, ja toivottavasti suomen kakkoskausi päättyy onnellisemmin kuin tuo jenkkien versio.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat