Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Naimisissa olevat: Mikä on tärkein neuvosi parisuhteessa oleville?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (18)

Wili

Jos puolisollasi on alkoholi- tai huumeongelma, niin jätä hänet välittömästi! Parempi päättää suhde siihen paikkaan, eikä elätellä turhia toiveita raitistumisesta 20 vuotta tai pidempään.

Vierailija

Älä riitele. Kaikki asiat pystyy selvittämään rauhallisesti. Riidasta tulee vain lisää erimielisyyttä, ja tulee helposti sanottua asioita, joita ei tarkoita, mutta jotka jäävät kalvamaan mieleen.

Vierailija

Tässä miehen kaksi neuvoa miehille.

1. Aina tehdään niin kuin vaimo haluaa.

2. Vaimolle kuitenkin luodaan mielikuva, että juuri hän olisi joustanut, myöntynyt, jopa uhrautunut.

Näillä ohjeilla saadaan aikaan onnellinen vaimo, joka on saanut tahtonsa läpi ja vielä marttyyrin kruununkin. Ja naisen onnellisuushan on avioliiitossa molempien osapuolten korkein missio.

Vierailija

Anna toisen olla sellainen kuin on, ja anna hänen toimia miten haluaa (kunhan toiminta on toista kunnioittavaa). Älä vaadi, sillä vaatimuksen tappavat rakkauden. 

Vierailija4141

Tässä omat näkemykseni:

- älä nipota, siis koskee myös miehiä. Anna asioiden olla, jos kyse on pikkujutuista. Löysin rantein, jokainen taaplaa tyylillään!

- Älä kuvittele voivasi muuttaa toista ihmistä. Voit muuttaa vain itseäsi.

- Hyväksy puolisosi suku, kunnioita suhdetta. Ei tarkoita, että pitää antaa apen, anopin tai langon hyppiä silmille, mutta turha vihanpito ei kannata. Yleensä metsä vastaa niin kuin sille huudetaan. Tämä koskee niin ilkeää anoppia kuin suvusta eristävää miniää/vävyä. Tule siis edes puolitiehen vastaan.

- Riitelylläkin on oltava rajansa. Puoliso ei ole mikään viemäri, johon voi kaataa kaiken paskan ja solvata mielensä mukaan sille päälle sattuessa. Ts. säilytä käytöstavat myös puolison suhteen.

- Jousta, jousta, jousta. Ei tarvi olla kynnysmatto, mutta molemmin puolinen joustaminen on pitkän suhteen kulmakivi.

Ja sitten se paras, jonka luin kerran 70 vuotta naimisissa olleelta pariskunnalta: Pitkän liiton salaisuus on siinä, ettei ole koskaan haluttu erota samaan aikaan! DDD

Vierailija

Parisuhdetta on hyvä hoitaa aktiivisesti myös lasten tultua kuvioon mukaan. Tämä jää todella monilla tekemättä, ja sitten yllättäen ollaan ajauduttu erilleen kun lapset on vähän isompia eivätkä enää tarvitse hoivaa 24/7.

Vierailija

Mene naimisiin ja hanki lapsia vain sellaisen kanssa jota palavasti rakastat. Älä sekoita pitämistä rakkauteen. On parempi olla vaikka koiran kanssa kuin keskinkertaisessa liitossa.

Vierailija

Älä mene liittoon liian erilaisen kanssa. Pidemmän päälle nuo liian erilaiset ominaisuudet alkavat ärsyttää. Selvitä mikä on oma ja mikä toisen persoonallisuustyyppi. Meillä INFJ ja ENTJ, ei oikein toimi.

Vierailija

Minkäänlaista väkivaltaa ei tule hyväksyä, ei saa antaa toisen kävellä yli, älä ala kynnysmatoksi, sieltä ei sitten niin vaan noustakaan ylös.

Hyväksy se, että te molemmat kasvatte ja kehitytte johonkin suuntaan elämänkokemuksen myötä, kaksikymppisinä ollaan erilaisia kuin nelikymppisinä.

Vaalikaa rakkauttanenne, se ei pysy muuttumattomana jos sitä ei hoida jotenkin, se hiipuu ja kuihtuu, esim. rakastelu on erittäin tärkeää. Jos seksi sujuu ja siinä yhteys säilyy, pysyy melko varmasti muukin elämä hallinnassa.

Vierailija

Ajattele itsesi ja kumppanisi kahdeksi kasaksi Lego-palikoita. Nämä kasat täytyy saada yhtenäiseksi rakennelmaksi ja ohjeet ovat kadonneet. Sovussa täytyy ne palikat asetella ja miettiä mihin mikäkin kuuluu, että muodostuu kokonaisuus. 

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat