Vierailija

Kuukuppi (Lunette) käytössä nyt neljänsiä menkkoja, aikasemmin ei ole ollut ongelmia satunnaisia yöllisiä/aamuisia ohivuotoja lukuunottamatta. Nyt sen sijaan on... ohivuotoa tai ehkä ennemminkin ylivuotoa järjettömästi, tänäänkin, vaikka on menkkojen kolmas päivä. Yleensä menkat melkein jo ohi tässä vaiheessa...

Tyhjensin kupin n. 3 tunnin jälkeen, kun tuli jo yli... Tunti siitä ja kas, jälleen ylivuoto mutta kuppi ihan täynnä hyytelöä?!? Ja äsken sama, tuli yli oikein huolella ja sama juttu, ääriään myöten täynnä hyytelöä.

Mistä moinen voi johtua?!? Ja on kyllä huomattavan ärsyttävää, jos joutuu puolen tunnin välein käydä kuppia tyhjentämässä, se kun ei varota etukäteen tai edes viimetipassa, että kohta lorahtaa...

Sori pitkähkö avautuminen, mutta en haluais luovuttaa ja vaihtaa pois kuukupista, mutta ei tämäkään oo mistään kotosin...

Kommentit (8)

Vierailija

Eli nää menkat on sulla täysin poikkeukselliset? Eihän se kupin syy ole jos sä vaan vuodat kuin hana. Jos kuppi on ääriä myöten täynnä niin kyllä ne siteetkin täyttyis aika nopeasti. Ite pidän pahimpina päivinä kuppia ja sidettä yhtäaikaa.

Vierailija

No kysymys viestissä siellä välissä oli, että mistä tää tällanen voi johtua että vuotaa älyttömästi ja etenkin ne hyytymät...

Eihän se kupin vika olekaan, jos vuotaa kun hana, mutta kertakäyttösuojissa ainakin tietää, että milloin se on täynnä/täyttymässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Polly

Runsaille menkoille on useitakin syitä. Runsaskin vuoto voi olla täysin normaalia, mutta on toki poikkeuksellista, jos vuoto runsastuu yhtäkkiä.

Onko sulla kivuliaat kuukautiset ollut nyt tai aiemmin? Entä olisiko mahdollista, että olisit tullut raskaaksi ja nämä runsaammat kuukautiset olisivat myös varhainen keskenmeno? On melko yleistä, että raskaus menee kesken ihan alussa ja merkkinä on ainoasta runsaammat kuukautiset.

Lääkäriin kannattaa hakeutua heti, jos vuoto ei lopu tai tulee kovia kipuja.

Vierailija

En voi olla raskaana, sterilisaatio tehty joitakin vuosia sitten. Tosin... raskauduin sen jälkeenkin kertaalleen, mutta... En usko nyt siihen mahdollisuuteen. Menkat ei ole olleet sen kivuliaammat nyt kun aiemminkaan, pientä kipua alavatsalla ekana päivänä. Tässä tajusin, kun tsekkasin kupin tilavuuden, että mulla on tähän mennessä (nyt siis kolmas vuotopäivä) tullut vuotoa jo jotakuinkin 200 ml ja normaali vuoto on jotain 40-80 ml?!?

Täytyy seurailla ja jos tällä erää menkat loppuu kuten normaalisti, niin asia hyvä, mutta jos seuraavatkin on vielä tällasta niagara-vuotoa, niin jotain on tehtävä. Ja nämä pelkkää hyytymää olevat päivät on mystisiä myöskin.

ap

kuukuppi

Minulla on aika niukat menkat. silti eka päivänä tulee klönttejä jolloin kuppi saattaa täyttyä miltei kokonaan parissakin tunnissa, vaikka itse verta oiskin tosi vähän.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat