Vierailija

Onko syntiä harrastaa seksiä vain ns. varmoina päivinä? Ihmettelen miksi nämä uuvuksissa olevat perheenäidit eivät sitten voi olla selibaatissa ovulaation yli? Vai onko pakko harrastaa seksiä vaikkei huvita?

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (1)

vl-äiti kaikesta huolimatta

Ei ole pakko harrastaa seksiä, kun ei huvita tai tee mieli. Ei se ole velvollisuus vanh.lestaadiolaisillekkaan. Ketään ei saa siihen pakottaa! Seksi on kaunis asia, josta myös me nautimme parisuhteessamme. 

Ihan höpöhöpö skeidaa nuo iltapäivälehtien kitisijät. Jos antaa miehen "päättää" kaikesta, se on naisen omaa heikkoutta ja pitää katsoa peiliin. Suurin osa vl-perheistä on tasa-arvoisia, mutta jos jossain on mies päättämässä kaikesta, se on väärin. Ihan sama tasa-arvo pätee kuten ei vl-perheissäkään. Yleensäkin nuo negatiiviset asiat, mitä vl-perheistä nousee mediaan, ovat marginaalikuvauksia. Eivät ne ole yleistettäviä asioita lainkaan.

On myös meitä vl-äitejä, jotka ajattelevat ettemme jaksa tai voi ottaa kaikkia lapsia vastaan, vaan käytämme ehkäisyä ja siihen on meidän omat henk.kohtaiset syymme. Niitä ei ole tarvetta eritellä kenellekkään. Silti sydämen uskomme on  sama kuin muilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla