Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

On myös raiskannut kaksi muuta lasta. Suomalainen " oikeuslaitos" perustelee vapauttamisen syyksi sen, että mies on päihteetön ja hänellä on tukiverkko vankilan ulkopuolella. Eli jos ole päihteetön psykopaatti, jolla on yksikin tuttava vankilan ulkopuolella, niin pääset vapaaksi?
Mihin oikeusmurhan uhrit, tässä tapauksessa uhrien omaiset, voivat enää luottaa? Kuinka kauan ehtii olla vapaalla, kun raiskaa ja tappaa taas?

Sivut

Kommentit (57)

Vierailija

Järkyttävää! Näiden tekojen lisäksi hän on uhannut tappaa oman tyttärensä ja tämän pienen lapsen. Miten ihmeessä tällaista voidaan sallia oikeusvaltiossa? Nyt Lindström töihin ja tehköön kaikkensa estääkseen tämän paskiaisen vapautuksen, tai vaihtoehtoisesti toimittaa sen samantien Mogadishun koneeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Aivan käsittämätön päätös. Kyseinen henkilö on moneen kertaan osoittanut olevansa täysin sopimaton  kulkemaan vapaana keskuudessamme.

Vierailija

Mulle on aivan sama, mitä kansalaisuutta tämä murhaaja- raiskaaja-pedofiili edustaa, pointti on se, että kuinka nimettöminä pysyttelevät oikeuslaitoksen edustajat voivat ottaa omalletunnolleen näin vaarallisen rikollisen vapautuksen?! Kuinka monta ihmistä saa tappaa, ennenkuin pidetään lukkujen takana, ettei uhreja tule lisää? Missäpäin tämä murhaaja asustelee? Pitäkää lapsistanne huolta!

Vierailija

Kyllä Suomessa joudutaan noudattamaan lakia ja oikeuskäytäntöjä. Eihän kukaan istu vankilassa loputtomiin, aina sieltä pääsee jossain vaiheessa pois. Tuskin on pitkään vapaalla, ennen kuin syyllistyy johonkin väkivaltarikokseen. Kaveri on kuitenkin vasta nelikymppinen, joten jaksaa vielä hienosti toteuttaa tarpeitaan.

aina perjantaina

Tampereella asusteli aja sinne taitaa palata. Hovioikeuden perusteissa luki, että vapautuu koska istunut kauan, opiskelee ja on sosiaalisia kontakteja. Kun mies tappoi Tuulin, opiskeli hän silloinkin ja eli parisuhteessa (eli omisti sosiaaliset yhteydet). Mikä on siis muuttunut positiivisella tavalla?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Tuo raiskattu 4-vuotias oli Husseinin oma poika. Monikulttuurisuus on rikkaus.

Ei ollut Husseinin oma lapsi, Husseinin tytär on itse tämän vahvistanut. Eikä tuolla Husseinilla muuten edes ole tuon ikäistä lasta, joka olisi ollut 4-vuotias tuon teon aikaan.

Vierailija

Järkyttävä yksityiskohta tässä tapauksessa on myös se, että Husseinin suomalainen vaimo/avovaimo ei jättänyt miestään näiden tekojen jälkeen. Hussein oli jo raiskannut tytön, tappanut toisen ja vielä tämänkin jälkeen tämä suomalainen nainen jatkoi Husseinin kanssa (heillä oli silloin kaksi pientä lasta) ja sai muuten vankila-aikana vielä yhden lapsenkin Husseinin kanssa.

Vierailija

En ymmärrä myöskään, mitä hänen suomalainen naisensa oikein ajattelee. Onko hänen tyttärensä valottanut asiaa julkisuudessa?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat