Vierailija

Eduskunnassa on keskusteltu oikeudesta kieltäytyä abortin tekemisestä vakaumuksen perusteella terveydenhoidon piirissä.

Mielestäni pitäisi olla ihan selvä asia että tämmöinen oikeus pitäisi olla. Joku tulkitsee ihmiselämän alun eri lailla kuin joku toinen ja siksi ei voi osallistua raskauden keskeyttämiseen. Muualla maailmassa tämmöinen oikeus kiletäytyä on olemassa.

Minkäs takia sitten esim. muslimeille järjestetään uskonnon mukaista ruokaa yhteiskunnan järjestämänä.

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/eduskunta%20abortti-41789

Kommentit (4)

Vierailija

Terveydenhoidon ideana on ihmisten auttaminen. Joku voi juuri tämän auttamisen halun takia hakeutua alan pariin.

Tämmöinen henkilö voi sitten nähdä raskauden keskeytyksen hyvin sopimattomana ja tarpeettomana ihmiselämän lopetuksena. Tämän takia näille henkilöille pitää antaa mahdollisuus kieltäytyä.

Minun puolestani kaikki terveydenhuollon henkilöt voivat kieltäytyä tekemästä abortteja valintansa mukaan. Ketään ei pidä pakottaa siihen. Näin kukaan ei kärsi vääryyttä.

Vierailija

Millekään alalle ei pidä pyrkiä ja kouluttautua, jollei työnkuva millään sovi. Eikä pidä tunkea kulttuuriin, jonka ruoka ei miellytä ja jollei omatoiminen eväiden laittaminen kiinnosta.

Numero kaksi, sinun mielestäsi kukaan ei kärsi vääryyttä, jos osa henkilöstöstä kieltäytyy tekemästä tiettyjä työtehtäviään. Kyllä kärsii: ne, jotka joutuvat tekemään niiden työstäkieltäytyjien työt oman työnsä ohella.

Jos tuollainen sääntö otetaan käyttöön ja kirjoitetaan lakiin, on siinä hyväkin puolensa: työnantaja saa vapaasti valita hakijoista sen, joka suostuu tekemään työhönsä kuuluvat tehtävät ja jonka vuoksi ei työvuoroja ja toimenkuvia tarvitse jatkuvasti rassata. Kieltäytyjät jäävät siis omasta tahdostaan jonon hännille ruikuttamaan. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sitä työnkuvaa ollaan juuri muuttamassa eduskunnassa kansalaisaloitteen pohjalta. Muuallakin maailmalla on hyväksyttyä kieltäytyä abortin tekemisestä.

Kun tämä laki hyväksytään niin kenenkään työnkuvaan ei sitten enää kuuluisi aborttien tekeminen. Ne tekisivät jotka haluaisivat, kenties paremmilla palkoilla, "kysyntä ja tarjonta".

Vierailija

Yhteiskunnan pitäisi tarjota ruokaa täysin ravitsemuksellisten seikkojen perusteella.

Koulutukseen suunnatut panokset on antaneet meille valmiuden tietää mitä ravinteita ihmisekeho tarvitsee toimiakseen. Tätä tietoa käytäen tulee yhteiskunnan tarjota ravintoa tarvitseville. Mukautuen ja joustavasti tietoa soveltaen. Jos esim. muhkea sianlihaerä on edullisesti saatavilla niin eikun pataan ja jakoon tarvitseville. Jos uskonto kieltää niin yhteiskunta ei tähän ota kantaa ja syömättäkin voi olla !!!!!!!!!!!!!

Samoin  poikien esinahkojen leikkaukset kiellettävä. Suomessa ei ole mitään terveydellistä syytä leikellä ihmisiä kantaväestölläkään joten ei ole muillakaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat