Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oma talo olisi haaveissa ja etsimme taloa jostain muualta kuin betonilähiöstä =) Työpaikat ovat pk-seudulla ja Lohjalla...

Meidän tutut muutti Pusulaan jokunen vuosi sitten. Olemme käyneet heidän luonaan kyläilemässä ja ainakin pikavisiiteillä alueesta tulee hyvä fiilis... rauhallinen, kaunis postikorttimaisema, peruspalvelut lähellä, HALVAT asunnot, paljon lapsiperheitä.

Onko jollakin parempaa tietoa, kuin minun kyläilyjen perusteella saamani tiedot?
Olisin kiitollinen vastauksista =)

Kommentit (1)

Vierailija

Me asuimme Pusulassa lähes 10 vuotta. Muutimme alkuvuodesta pohjoiseen miehen kotitilalle.
Tykättiin tosi paljon.
Tietysti ns. pikkupaikan ongelmia oli Pusulassakin, mutta tuskinpa semmoista paikkaa onkaan, jossa ei mitään miinuspuolia olisi.

Meillä oli ärsyttävät kyttääjänaapurit, jotka neuvoivat meitä joka asiassa nurmikon leikkaamisen ajankohdasta ja lumien kolaamisesta lähtien... perusteluina oli aina se, että "ovat asuneet tällä kylällä aina ja näin on aina tehty"... aargh!!!

Koulu oli kiva... lapsilla oli sopiva matka siihen kävellen/ pyörällä (me asuimme siis taajamassa). Ja jos on pieniä lapsia niin uusi päiväkoti löytyy läheltä.

S-market ja siwa oli ihan riittävät arkiruokakaupoiksi =)
Posti ja kampaamot löytyivät läheltä, samoin apteekki ja terveysasema.
Muitakin palveluita löytyy, mutta tämmöisenä sähköisenä aikana en itse juuri muita palveluita käyttänyt... hoidan pankkiasiat yms. netissä.

Uimaranta on kesällä kiva, etenkin pieneten lasten kanssa... pitkän matkaa matalaa. Isommat tosin haluavat hienompia ja isompia rantoja ;)

Nykyään Pusulassa on tosi paljon pk-seudulta muuttaneita nuoria lapsiperheitä, joten alue on aika paljon piristynyt siitä kun me muutimme sinne v. 2005. Silloin oli tosi paljon iäkkäitä paikallisia ja kylä oli varsin hiljainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat