Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Naa

Mitä ihmettä ostaisin 3-vuotta täyttävälle kummipojalleni? Hän kuulemma hajottaa kaikki lelut mitä käsiinsä saa.. Eli joku kestävä juttu olisi hyvä? Vaatteita en halua ostaa, vaan nimenomaan jonkun lelun. Vinkkejä?

Kommentit (4)

Vierailija

Kolmevuotias kyllä halutessaan saa hajotettua käytännössä minkä lelun tahansa, voimaa on jo niin paljon. Meillä 3v ei enää riko leluja ja tykkää esim. legoista ja junaradasta, jotka kestävät normaalia leikkiä kyllä hyvin. Tosin en tiedä osaako kummipoikasi niillä edes leikkiä, jos kerran rikkoo kaiken. Yleensä tuon ikäiset eivät enää nimittäin tuhoa tavaroita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Dublolegot on aika lailla rikkoutumattomia (tosin hyviä heittoaseita, jos sen kaltaisesta riehumisesta tykkää). Ja lisäksi niillä on myös ihan mukava leikkiä...

Meillä on tykätty leikkiä myös työkaluilla (siis sellaisilla muovisilla) ja niitäkään ei ole kovin montaa saatu rikottua.

Ulkoleluista Plaston hiekkalelut ja autot ovat kestäneet hyvin vähän rajumpaakin leikkiä. Erityisesti iso kuorma-auto on ollut tosi mieluisa (hiekkaleluilla on käyttöä talvella lumileikeissä). Myös lastenkoon lumilapio ja -kola olivat viimetalvena kovassa käytössä.

Ei rikkoutumattomia, mutta 3v täyttävälle ajankohtaisia ovat myös ekat sukset ja luistimet (tosin uutena ostettuna luultavasti yli kummitäti budjetin)

t.4 ja 5v poikien äiti

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat