Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Esikeitetyistä punajuurista kysymys kotikokeille.

Kyllikki
07.10.2015 |

Ajattelin tehdä jauheliha-papukeittoa tällä reseptillä:

http://www.valio.fi/reseptit/jauheliha-papukeitto/?ad=kk_viikonruokalista_email_04-10-2015&utm_medium=email&utm_source=kk_viikonruokalista&utm_campaign=kk_viikonruokalista_email_04-10-2015

 

Ostin esikeitettyjä punajuuria. Ovatko ne valmiita, vai pittääkö niitä vielä keittää jonkin aikaa?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
07.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyttäisin hyvät punajuuret kyllä johonkin parempaan ruokaan. Enkä tarkoita makua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi kahdeksan