Vauva.fi uudistuu, ja sivustolla on tämän vuoksi käyttökatkoja: Sivusto toimii hitaasti, eivätkä kaikki uuden sivuston toiminnot ole käytössä. Ongelmia on ratkottu, mutta vielä niitä riittää. Pahoittelemme.

Vanhalle sivustolle tänä aamuna tehdyt ketjut siirtyvät uudelle sivustolle myöhemmin.

Käyttäjien toivoma paluulinkki Aihe vapaan keskustelujen alalaidasta etusivulle tehdään, ja se tulee käyttöön. Nimi- ja sähköpostikenttä ovat viestin kirjoituksessa nyt turhaan, nekin poistuvat.

Avaamme ketjun palautetta varten, kunhan sivusto on saatu toimimaan sujuvasti.

  • ylös 19
  • alas 12

Kommentit (10)

Vierailija

Hyvä, että viilauksia tehdään! Kiitos, että asioita korjataan ja meitä kuunnellaan. Heti tuli vähän parempi mieli.

  • ylös 33
  • alas 3
Vierailija

Toivoisin ehdottomasti vanhaa värimaailmaa takaisin. Uudistuksen tuoma on todella kylmä, tylsä ja kolkko! Sininen ja vaaleanpunainen sekä perus valko/harmaa oli ihanan hempeä ja käyttäjäystävällisempi.

Lisäksi sivulla on liikaa tyhjää, fontti ja liian suuret laatikot ovat huonoja. Sivusto on nyt liian geometrinen eikä tätä selatessa tule samanlaista kodikasta oloa, kuin aiemmin. Olisi tosiaan myös kiva nähdä alhaalla koko aihe vapaa eikä uusimmat keskustelut vaan ne, jotka olivat silloin kun avasin yhden keskustelun. Näin voisi jatkaa keskustelujen selaamista omaan tahtiin, eikä aina tarvitsisi mennä mona ketjusivua taaksepäin.

  • ylös 45
  • alas 5
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kaipaan sitä vanhaa selkeyttä ja silmälle mukavampaa sivua. Värejä ei juurikaan tässä ole, mikä lisää sivun tylsää fonttia.

  • ylös 30
  • alas 2

No eipä mennyt vieläkään putkeen.
Huoltokatkon takia menetimme kokonaisen av-illan eilen. Olisi ollut paljon juteltavaa (A-talk, Ensitreffit alttarilla, Hottikset, Paratiisihotelli, jne).

Ja mikä oli huoltokatkon lopputulos? Mikään ei muuttunut parempaan. Ruma ulkoasu on ennallaan. Alhaalta puuttuu linkki av:n etusivulle, joka jo luvattiin. Ja mikä pahinta: Nyt on rekisteröitymispakko / nimimerkkipakko päivälläkin! Eikä enää kelvannut AV MAMMA, pöyristyttävää! :D

Kommentteja voi nyt muuten muokata. Tässä on sekä hyviä että huonoja puolia.

  • ylös 27
  • alas 2
Vierailija

Eilen ei voinut kommentoida mitään minnekkään. 

Lisäksi minut on lempattu salaisesta ryhmästä vaikka minun piti olla yksi ylläpitäjistä.

kauhea paniikki eilen että mitä tapahtuu! Nyt voi näköjään jo ainakin kommentoida tähän.. 

Vierailija

Anonyymi vierailija kirjoitti:
Ja mikä pahinta: Nyt on rekisteröitymispakko / nimimerkkipakko päivälläkin! Eikä enää kelvannut AV MAMMA, pöyristyttävää! :D

Kommentteja voi nyt muuten muokata.


Korjaan itseäni. Rekkauspakkoa ei onneksi olekaan päivällä. Uloskirjautuminen pitikin tehdä nyt manuaalisesti (aiemmin tapahtunut automaattisesti aamulla rekisteröitymisajankohdan päätyttyä). Omaa viestiä, avataria, allekirjoitusta jne voi muokata ainoastaan sisäänkirjautuneena.

Ap on homo

Pistäkää vanha värimaailma takaisin, rekkauspakko pois ja kuva sekä gif-toiminto tilalle

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla