voiko pakasteesta tehtyjä, paistettuja viinereitä pakastaa uudelleen?
siis raa´at viinerit on sulatettu ja paistettu kypsiksi, voiko pakastaa?
Kommentit (6)
No voi toki. Uudelleen pakastamiskieltoa perustellaan sillä, että ravintoarvo heikkenee. Ei viinereissä ole mitään ravintoaineita, jotka voisivat vähentyä.
Pakastan aina. Pakastan kaikenlaista sulatettua aina uudelleen ja olen yhä hengissä.
Vierailija kirjoitti:
No voi toki. Uudelleen pakastamiskieltoa perustellaan sillä, että ravintoarvo heikkenee. Ei viinereissä ole mitään ravintoaineita, jotka voisivat vähentyä.
Mutta niiden rakenne kärsii ja pahasti. Rasvakin voi härskiintyä, eli en ainakaan itse pakastaisi.
En ole koskaan kuullut tuosta ravintoarvojutusta. Yleensä kieltoa perustellaan bakteeritoiminnalla.
Kaksi kertaa voi pakastaa: raakana ja tuoreena eli kun kypsentää välissä, niin sitten voi. Voihan sitä toki pakastaa siis muutenkin vaikka kuinka monta kertaa, mutta tuote ei enää säily samalla tavalla siellä pakkasessa uudelleen pakatettaessa.
Minäkin haluaisin tietää vastauksen tähän kysymykseen?? Joten saisinko tietää?!