Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Mihin ruokiin voisi upottaa Castello-juustoja?
22.01.2006 |
Saimme joululahjaksi pakkauksen Castello-juustoja, mutta mies niihin ei koske enkä minä kalorien takia voinut niitä yksin kaikkia sellaisenaan syödä. Laitoin ne pakasteeseen, ja ajattelin sulloa niitä jonnekin ruokiin.
Blå Castello on ihan ok, sen saan käytettyä ihan koska vaan. Mutta entäs kittikuorinen Marquis (tjsp), onko hyvää kuorruttamiseen vai minne? Entäs Brie, onko jollain hyvää ohjetta, missä se olisi omimmillaan? Paistettu Brie... kaloreita miljoona... =0))))
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa