Korvien kutina

Seuraa 
Liittynyt8.9.2015

Poikamme on raapinut useita kuukausia toista korvaansa. On käyty korvalääkärit, ei ole tulehdusta, eikä vaikkua. Korvalääkärin mielestä 1v10kk lapsen korvat eivät kutia allergiasta. Poikamme on moniallerginen. Joku/jokin kuitenkin vaivaa, yöt kuluvat korvaa kaivellessa ja itkua tihertäessä, aamulla korva on täynnä kuivunutta verta. Voisiko jokin ruoka-aine kuitenkin tulla " korvan läpi" , mitä mieltä olette?

Kommentit (8)

Vierailija

Itse opiskelen sairaanhoitajaksi ja meillä koulussa suositeltiin kutiaviin korviin sekä sellaisiin korviin mihin kertyy helposti vaikkua niin ceridal lipolotionia 1-2 ml kerran viikossa.Itselläni on kutiavat korvat ja on kyllä auttanut.Myös lapsilleni olen sitä laittanut, heillä kun kertyy vaikkua helposti ,noin 0,4 ml/korva olen heille laittanut.Suosittelisin kokeilemaan!

Vierailija

Minulla itselläni on krooninen korvakäytävän tulehdus joka aiheuttaa kutinaa. Joskus enemmän joskus vähemmän. Yleensä herään yöllä siihen, että pikkurilli melkein kokonan korvassa ja aamulla korvasta valuu kudosnestettä.

Kannattaisi kääntyä korvalääkärin puoleen joka voisi pudistaa korvan kunnolla ja mahdollisesti antaa korvatippoja.

Laitan itselleni vanupuikolla kortisoonivoidetta korvakäytävän suulle koska korvan sisään ei saa laittaa " nyrkkiä pienempää" paitsi tietenkin lääkärin määrämät tipat/voiteet.

Vierailija

Olemme käyneet karvalääkärillä, joka määräsikin korvatippoja, mutta niistä ei ollut mitään hyötyä, melkeinpä päinvastoin. Korvan ei siis pitäisi olla tulehtunut eikä vaikkuakaan kuulemma ole. Kaiken siis pitäisi olla kunnossa, mutta tilanne jatkuu entisellään. Lohduttaisi kovin, jos tietäisin, että allergialapsilla korvat voivat kutista, mutta näin ei ainakaan meidän lääkärin mukaan ole. Kuulemma vasta aikuisten vaivoja?

Vierailija

Ko. aineesta oli juttua yhdessä Hyvä Terveys lehdessä eli suositeltiin juuri kutiaviin korviin.Aikaisempi kirjoittaja tuossa sanoi ettei lapsen korviin saisi laittaa mitään mutta kyllä itse yritän ainakin ko. aineella ennaltaehkäistä vaikun kertymistä.Jos korvat ovat täynnä vaikkua niin sinne joutuu jokatapauksessa laittamaan orocleania/removaxia eli eikös se ole vähän sama juttu.Poika oli 1v 2kk kun ekan kerran joutui korvien putsaukseen ja silloin käskettiin laittaan removaxia.

Vierailija

voisin kyllä näin lonkalta sanoa että joku toinen lääkäri saattaisi olla asiasta eri mieltä. Tässä opintojen edetessä on vaan huomannut jo että on niin montaa mielipidettä kuin on lääkäriä eli yksi hoitaisi näin ja toinen näin ja olenkin todennut parhaimmaksi ottaa itse mahdollisimman paljon selvää asioista ja sen perusteella muodostan oman mielipiteeni asiasta + käytän myös maalaisjärkeä.

Eija
Seuraa 
Liittynyt30.11.2016

I oli kutiseva korvat!. Ja joitakin muita oireita. For 12 vuotta! Golgatan!. Yritin kaikki. Lopulta löysin:   Oplantamednaturo  (Biologinen hoito). Olin kovettunut muutamassa päivässä. Vaikuttava. Suosittelen sitä. Erittäin tehokas ja luonnollinen. Ei kipua. Aivan loistava.

Uusimmat

Suosituimmat