Lue keskustelun säännöt.
vinkkejä kääretortun tekoon
18.01.2006 |
Onko kenelläkään hyviä kääretorttu vinkkejä.. siis sisällöstä jä siitä miten kääretorttu saadaan pysymään ehjänä rullana.
Kommentit (2)
katoppa mitä olen itse laittanut täytteeksi.
Olen huomannut, että parhaiten kääretorttu pysyy kuosissaan, eli ei halkeile, kun otat sen uunista hieman aiemmin kuin olit ajatellut, eli kun se on vielä pullollaan ja kohonnut. Jos pohjaa paistetaan hieman liian kauan, se murtuu helposti rullatessa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kreemikääretorttu
Täyte
2½ dl valmista Vanilliinikreemiä
2½ dl kermavaahtoa
suklaarouhetta
Tee kääretortun pohja. Täytä tai kuorruta kreemi kermavaahtoseoksella. Koristele.
Voit käyttää myös täytekakun täytteenä.