Kokeien uutta ruokalajia. Naudan kieltä.. oli hieman
Kommentit (7)
Mites meinasti saada lapses sitä syömään? Onnellista nyljentää!
Ei sen puoleen, tekis munkin mieleni joskus koittaa. Äitini joskus kyl sitä laittoi eikä se kai pahaa ollut, todella kuvottavaa vaan.
Siis muistan sen kielen työpöydällä, en kylläkään sitä miltä se maistui tai mitä ruokaa siitä laitettiin.
Eikös kieli kuitenkin ole aika edullista? Siks sitä meilläkin ennen laitettiin. :) Vois taas joskus kokeilla kun kysyis äidiltä neuvoa laittamiseen.
alkuhinta, 50 prossan alennuksesta ostin. kolme tuntia keitetään, ensiksi harjataan ja pestään kunnolla.
keittoaika 2,5 tuntia, laita keitinveteen suolaa, kokonaisia pippureita ja laakerinlehti sekä muutama porkkana pilkottuna ja jos on pala selleriä ja palsternakkaa nekin mukaan.
Kypsästä kielestä lähtee nahka vetämällä ja nahka lähtee parhaiten kuumasta kielestä.
Keitinliemi siivilöidään ja siitä tehdään kastike, voit syventää makua fondilla tai lihaliemellä.
Herkullista ruokahetkeä koko perheelle.
ps. kieleksi eivät tiedä kun pilkot pieniksi kuutioiksi ja pistät palat kastikkeeseen ja tarjoat perunamuussin tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Perhekin tykkää. Paljon epämiellyttävämpi ajatus mun mielestä on luonnonSUOLInakit....
kuvottavaa pestä sitä, mutta koska oli puoleen hintaan ja lihamestari kertoi sen olleen herrku entisaikaan, pitää kokeilla.