Lue keskustelun säännöt.
Mihin leivonnaistaikinaan voisin käyttää vaahdotetun smetanan ja kerman?
27.01.2013 |
Jäi yli eilisistä blinibakkanaaleista. Enkä jaksaisi enää mussuttaa niitä leivän tms. päällä. Voisiko smetanan ja kerman vaahdotettuna laittaa esim. paistoksen täytteeseen? Vai olisiko joku resepti, johon tulisi kermaa vaahdotettuna taikinaan, ei täytteeksi.
Kommentit (2)
blineille, ei niin kuulu tehdä.
Miksi ei voisi käyttää paistoksen täytteeseen vaahdotettuna? Mitä väliä. Perustele.
Hanna-tädin kakkuja voit tehdä.
Käyttää kahvikakkuihin.
Käytä painomittoja niin resepti osuu kohdilleen.
kylmäkkö, leipuri-kondiittori
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
esim.kinkkupiirakan täytteeksi kerman tilalle ja vaikka mihin, tai esim kala- tai sienikeittoon.