Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mihin leivonnaistaikinaan voisin käyttää vaahdotetun smetanan ja kerman?

Vierailija
27.01.2013 |

Jäi yli eilisistä blinibakkanaaleista. Enkä jaksaisi enää mussuttaa niitä leivän tms. päällä. Voisiko smetanan ja kerman vaahdotettuna laittaa esim. paistoksen täytteeseen? Vai olisiko joku resepti, johon tulisi kermaa vaahdotettuna taikinaan, ei täytteeksi.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
27.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

esim.kinkkupiirakan täytteeksi kerman tilalle ja vaikka mihin, tai esim kala- tai sienikeittoon.

Vierailija
2/2 |
27.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

blineille, ei niin kuulu tehdä.



Miksi ei voisi käyttää paistoksen täytteeseen vaahdotettuna? Mitä väliä. Perustele.



Hanna-tädin kakkuja voit tehdä.

Käyttää kahvikakkuihin.



Käytä painomittoja niin resepti osuu kohdilleen.



kylmäkkö, leipuri-kondiittori

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän yksi