Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kaapissa peanut paste - mihin kaikkeen ruokaan ja miten käytät sitä?

Vierailija
10.01.2013 |

Tuli "etnohöyryissä" hankittua ja nyt sormi suussa. Mies tuo kanasuikaleita kaupasta. Mitäs sitten...? Papaijaa olisi myös puolikas kaapissa. Kananuudeleitakin olisi ja ensimmäistä kertaa olisin kokkaamassa niistä. Ehdotuksia etnomammat?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
10.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

tekisin satay-kastiketta. No papaijan ottaisin jälkkäriksi.

Vierailija
2/4 |
10.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt maapähkinätahnasta satay-kastikkeen tyyppistä kastiketta kanalle. Sopii hyvin myös jogurttipohjaisen kylmään lihalle tarkoitettuun kastikkeseen tai wokkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
10.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohenna ensin pähkinävoita (sitähän se on) kuumalla vedellä. Sitten lisäät soijakastiketta, chiliä ja hyvin hienoksi silputtua valkosipulia ja inkivääriä.



Tämän tahnan sekoitat keitettyihin kylmiin vehnänuudeleihin. Ne sopivat melkein minkä itämaisen vihanneksen, tofun, lihan tai kalan kanssa.

Vierailija
4/4 |
10.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohenna ensin pähkinävoita (sitähän se on) kuumalla vedellä. Sitten lisäät soijakastiketta, chiliä ja hyvin hienoksi silputtua valkosipulia ja inkivääriä.

Tämän tahnan sekoitat keitettyihin kylmiin vehnänuudeleihin. Ne sopivat melkein minkä itämaisen vihanneksen, tofun, lihan tai kalan kanssa.