Kaapissa peanut paste - mihin kaikkeen ruokaan ja miten käytät sitä?
Tuli "etnohöyryissä" hankittua ja nyt sormi suussa. Mies tuo kanasuikaleita kaupasta. Mitäs sitten...? Papaijaa olisi myös puolikas kaapissa. Kananuudeleitakin olisi ja ensimmäistä kertaa olisin kokkaamassa niistä. Ehdotuksia etnomammat?
Kommentit (4)
Olen tehnyt maapähkinätahnasta satay-kastikkeen tyyppistä kastiketta kanalle. Sopii hyvin myös jogurttipohjaisen kylmään lihalle tarkoitettuun kastikkeseen tai wokkin.
Ohenna ensin pähkinävoita (sitähän se on) kuumalla vedellä. Sitten lisäät soijakastiketta, chiliä ja hyvin hienoksi silputtua valkosipulia ja inkivääriä.
Tämän tahnan sekoitat keitettyihin kylmiin vehnänuudeleihin. Ne sopivat melkein minkä itämaisen vihanneksen, tofun, lihan tai kalan kanssa.
Ohenna ensin pähkinävoita (sitähän se on) kuumalla vedellä. Sitten lisäät soijakastiketta, chiliä ja hyvin hienoksi silputtua valkosipulia ja inkivääriä.
Tämän tahnan sekoitat keitettyihin kylmiin vehnänuudeleihin. Ne sopivat melkein minkä itämaisen vihanneksen, tofun, lihan tai kalan kanssa.
tekisin satay-kastiketta. No papaijan ottaisin jälkkäriksi.