Jos saisit syödä huomenna vain kaksi kertaa, mitä söisit?
Kommentit (31)
ja seisovan pöydän 1900 - 2100 ;-)
Klo 12.30 ja klo 20-21. Huomenna mene lounaaksi salaattia johon perunaa, mozzarellaa, aurinkokuivattua tomaattia, rucolaa, oliiviöljy-sinappi-valkosipulikastike ja leipäviipale. Päivälliseksi alkuun pastaa johon tulee anjoviksia ja parsakaalia ja chiliä ja pääruoaksi sitruunakanaa ja vihreää salaattia. Jälkkäriksi varmaan mango- tai vadelmasorbettia jos on lempimerkkiä huomenna kaupassa.
aamupala n klo 11 olisi leipää, teetä, kakkua jota nyt sattuu olemaan jääkaapissa ja ehkä vielä keksejä ja sipsejä, kun niitäkin nyt on. Joskus viiden-kuuden aikaan paistetaan lehtipihvejä ja keitetään perunat ja kermakastike, fetasalaattiaineksetkin löytyy.
syön yleensä 2-3 kertaa päivässä, yleensä tuon kaksi kertaa.
Lounaalla ajattelin syödä kanaa, kasviksia ja riisiä. Iltapalalla sitten voileipää ja hedelmärahkaa.
Aamulla juon kupin tai kaksi teetä ilman sokeria ja maitoa.
kuten useimpina muinakin lauantaina. Aamiaiseksi/brunssiksi leipää ja graavikalaa ja mahd jogurttia. Illalla avokado-katkarapupastaa. Jälkkäriksi suklaata.
Eli n. klo 11 ja 19.
kuten useimpina muinakin lauantaina. Aamiaiseksi/brunssiksi leipää ja graavikalaa ja mahd jogurttia. Illalla avokado-katkarapupastaa. Jälkkäriksi suklaata.
ja molemmilla kerroilla grillattua kanaa ja salaattia.
Lounaaksi siinä vähän ennen puoltapäivää söisin voissa paistetun neljän munan munakkaan, jossa olisi täysmaitoa pari tilkkaa ja runsaasti juustoa. Sen kanssa pari voissa paistettua tomaattia ja reilusti jotain tuoresalaattia oliiviöljyllä. Kupillinen kahvia kookosöljyllä ja kermalla.
Päivälliseksi joskus kuuden seitsemän aikaan söisin pitkään uunissa haudutettua hirven palapaistia, joka on päällystetty porsaan kylkiviipaleilla ja maustettu pippureilla ja suolalla. Siihen viereen vaikka juuresmuusi ja hapankaalia. Juomaksi tinkimaitoa.
Lounaaksi jotain broileriruokaa lounasravintolassa ja illalla kotona vaikkapa lohta, muusia ja salaattia. Ruokajuomaksi maitoa.
Riittäisi ihan hyvin päivän aterioiksi. En ikinä syö aamupalaa, mutta yleensä syön jotain pientä ennen illallista, eli pitäisi syödä iltaruoka vähän aiemmin, että jaksais.
Eka syöminen olisi aamuyhdeksästä kolmeen päivällä, söisin taukoamatta.
Toka samanlainen syöntikerta olisi neljästä päivällä iltayhdeksään.
Lounaaksi siinä vähän ennen puoltapäivää söisin voissa paistetun neljän munan munakkaan, jossa olisi täysmaitoa pari tilkkaa ja runsaasti juustoa. Sen kanssa pari voissa paistettua tomaattia ja reilusti jotain tuoresalaattia oliiviöljyllä. Kupillinen kahvia kookosöljyllä ja kermalla.
Päivälliseksi joskus kuuden seitsemän aikaan söisin pitkään uunissa haudutettua hirven palapaistia, joka on päällystetty porsaan kylkiviipaleilla ja maustettu pippureilla ja suolalla. Siihen viereen vaikka juuresmuusi ja hapankaalia. Juomaksi tinkimaitoa.
Tervetuloa sydänkohtaus....
Syön n. 9-10 aikaan leipää ja kahvia (viikonloppu aamuisin myös lasi tuoremehua ja jogurttia). Klo 15.30-16.30 aikaan ruuan. Viikonloppuisin syön jopa 3krt, eli silloin iltapala myös, yleensä leipää lisukeineen.
No jos vaikka joku ihana salaatti iltapäivällä ja pizzaa illalla.
Tänään mm. söin lounaan klo 12. Lautasellinen kinkkukiusausta, vihreää salaattia ja raejuustoa.
Illallinen oli noin klo 19, söin lautasellisen tomaattikeittoa, 3 näkkileipää oivariinilla sekä mandariinin.
Muuten sitten lipittelen kahvia pitkin päivää.
Ihmisillä on erilainen elämäntilanne. Mä nousen töihin joka aamu 4.30 joten en voi odottaa aamu yhdeksään aamupalaa enkä todellakaan voi, jaksa enkä halua syödä yhdeksältä illalla.
Mä laitan silloin nukkumaan joten mun päivän viimeinen ateria on 17-18 välillä. Ei koskaan sen myöhäsempi.
Mikä ihmeen pakkomielle joillain on saada kaikki syömään omien rytmien mukaan?
Miten monta kertaa päivässä pitäisi syödä? 10? Brunssi/lounas ja päivällinen/illallinen.
Söisin mieluiten jotain lihaa, molemmilla aterioilla. Salaattia vois olla kylkiäisenä (tietenkin jotain sellaista salaattia, jossa on paljon kaikkea muuta kuin niitä salaatinlehtiä, jotka ei maistu miltään).
10-11 välissä aamupalaksi:
ruisleipää, margariinia ja leikkelettä/juustoa, jugurttia, hedelmän, mehua, kahvia, keksejä, Actimelin.
17-18 välissä iltaruoan:
keitettyjä perunoita ja parsakaalia, lihapullia ja ruskeaa kastiketta, aurinkosalaattia, kurkkua ja tomaattia, kivennäisvettä, jälkiruoaksi suklaavanukasta...
niin kuin just tänään söin ja hyvin pärjäsin. :-)
Aamulla täysjyväruisleipää, keitettyä kananmunaa, juustoa, voita. Sillä pärjäisin pitkälle iltapäivään jolloin söisin ruokaisan kanasalaatin tilkalla öljyä.