Mikä on Susanna Indrénin käyttämä entsyymijuoma.

Vierailija

Mtv.fi kertoo aloittaneensa laihdutuksen luontaistuotteella, entsyymijuomalla. Mikä on tämä juoma? Haluaisin itsekin kokeilla, mutta ei liiemmin kokemusta luontaistuotteista.

Kommentit (4)

Vierailija

En tiedä hänen käyttämäänsä, mutta kokeilepa Pascoe - happoemästasapainottavaa liuosta. Luontaistuotekaupoissa tietävät kyllä tästä tuotteesta.

Vierailija

Näyttelijä-ohjaaja Susanna Indrén, 46, pudotti kolmessa kuukaudessa 25 kiloa. Vaikeinta laihtumisessa oli se, ettei kiloja lähtenyt tippumaan samaa tahtia kuin nuorempana.– Halusin pudottaa kilon viikossa, mutta joka viikko lähtikin vain 500 grammaa. Se oli se suhde, Susanna kertaa.Ennen suuria määriä ruokaa kiireeseen ja väsymykseen ahminut Susanna pienensi ateriakokojaan, ihastui vihanneksiin, heivasi sokerin ja rasvan sekä rehki kuntosalilla parhaimmillaan viisi kertaa viikossa. Joka aamu ennen aamiaista Susanna joi elimistön entsyymiprosesseja nopeuttavaa Regulat-valmistetta, joka sai hänen olonsa energisemmäksi ja pirteämmäksi.– Ilman sitä en olisi onnistunut.Kevyttuotteita Susanna vihaa eikä hän sortunut laihduttaessaan minkäänlaisiin dieetteihin.– Olen ehtinyt vuosien aikana kokeilla yhtä sun toista dieettiä, joten minulla on niistä laaja tietämys. Paino toki putosi aina, mutta olin kohta paljon tuhdimpi kuin ennen dieettiä. Olen tunnesyöppö ja tunnesyöppöihin eivät dieetit pure. Ihan ensimmäiseksi on tunnistettava se tunne, johon syö. Jollei sitä tunnista, saattaa helposti syödä kahta kauheammin seuraavan kerran kun tunne iskee.Omaa aikaa hemmotteluhoidoissa

21-vuotiaan Alfredin ja 2,5-vuotiaan Urhon äiti hemmottelee itseään matkustamalla kolmen kuukauden välein kauneushoitolaan Tallinnaan. Siellä hän käy esimerkiksi kampaajalla, vartalohieronnassa, manikyyrissä ja pedikyyrissä.– Elämäni Helsingissä on pitkälti arjen pyörittämistä. Päivät teen töitä ja hoidan asioita, aamut ja illat omistaudun Urholle – pikkuihmeelleni. Viikonloput taas kuluvat Alfredin ehdoilla. Tallinnassa käyminen on vain ja ainoastaan minun aikaani!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat